Sağlık Teknikerler Atama Bekliyor

Sağlık Teknikerler Atama Bekliyor

Kamuajans.Com – Sağlık Bakanlığı'nın son verilerine göre 470 bin sağlıkçının atama beklediği biliniyor.Yaklaşan seçimler ile atanma umudu yeşeren sağlık teknikerleri siyasilere atanmalarına karşın oy haklarını kullanacaklarının sinyalini verdi.

 Adil dağılım için sahaya inen sağlık teknikerleri bakanlığın atamalardaki branş dağılımında hatalı davrandığını 86 puan alan sağlık teknikerlerinin dahi aldığı puana rağmen atanamadığından şikayet ediyor. Haziran ayında yapılacak atamalarda adil dağılım isteyen sağlık teknikerleri siyasilerin oylarını istemesi durumunda atama sözünü almak stiyorlar.

Atama Bekleyen Sağlık Tekniklerinin Talepleri

Siz bu çığlıkları duyana dek biz susmayacağız. Atama bekleyen 470 bin sağlıkçı ve ailesi susmayacak. Siz Adil atama yakana kadar !!! @Dr_Demircan

SağlıkTeknikerineAtamayaOy

470 bin diplomalı sağlıkçı ve ailelerinin oyunu almak cok kolay öncelikle #SağlıkTeknikerineAtamayaOy gelir mağdur lisansiyerlere ve ortaöğretimlere de atama oy getirir daha ne olsun ! Adil dağılım demek oy demek sn @Dr_Demircan

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.