Sağlık Bakanlığı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne Ait Kararlar (9 Ekim 2021)

Sağlık Bakanlığı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne Ait Kararlar (9 Ekim 2021)

09 Ekim 2021 Tarihli ve 31623 Sayılı Resmî Gazete'de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atamalar Hakkında Kararlar (Karar: 2021/488, 489, 490, 491, 492, 493)'a göre; Sağlık Bakanlığı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne ait kararların detayları belli oldu.

2021/488 Karar Sayılı Karara göre; Vakıflar Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı Aydın Cem ASLANBAY atanmıştır.

2021/493 Karar Sayılı Karara göre; 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4 üncü maddeleri gereğince Sağlık Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Adem KESKİN görevden alınmış ve bu suretle boşalan Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Hüseyin DÜNDAR atanmıştır.

Aydın Cem Aslanbay kimdir?

Aydın Cem Aslanbay Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı olarak görev yapıyordu. Aydın Cem Aslanbay Cumhrubaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararıyla Vakıflar Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan genel müdür yardımcılığına atandı. Aydın Cem Aslanbay'ın hayatı ve özgeçmişi hakkında daha fazla bilgi bulunmuyor.

Hüseyin Dündar kimdir?

1971 yılında, Çarşamba'da doğdu. Orta ve Lise Öğrenimini 1989 yılında, Samsun'da tamamladı. Aynı yıl kazandığı İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 1993 yılında mezun oldu.

28 Mart 2004 ve 29 Mart 2009 tarihinde yapılan yerel seçimlerde belediye başkanlığına seçildi ve halen bu görevine devam etmektedir.

Başkan Dündar, evli ve iki çocuk Babasıdır.

Çarşamba eski Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ın önceki görevi Rekabet Kurumu Müşaviriydi. Çarşamba eski Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ilk önce Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne bir günlük özel kalem müdürü olmuştu. Böylece devlet memuru olması sağlanmış ve ardından da Samsun Büyükşehir Belediyesi Hukuk İşlerine Memur olarak atanmıştı.

Daha sonra Rekabet Kurumuna Müşavirliği olan Dündar 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesinin 2,3 ve 4 üncü maddeleri gereğince Sağlık Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Adem Keskin görevinden alındı ve bu suretle boşalan Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğüne atandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.