Ortaöğretim Hemşireler Etkinliklerine Ara Vermeden Devam Ediyor

Ortaöğretim Hemşireler Etkinliklerine Ara Vermeden Devam Ediyor

Kamuajans.Com – Daha Önceki günlerde atama sorununu dile getirdiğimiz Ortaögretim Hemsireler Her gün yeni bir etkinlik ile Yetkililere ulasmaya çalısıyor.Yaklasık 1 haftadır Twitterda Gündem olan ORTAÖĞRETİM HEMSİRELER bugünlerde yaptıkları klipler ve Röpörtajlar ile Haberlerde yer alıyor.Aslinda talepleri çok da zor bir şey deil Adil bir atama istiyorlar.

Daha Önceki günlerde atama sorununu dile getirdiğimiz Ortaögretim Hemsireler Her gün yeni bir etkinlik ile Yetkililere ulasmaya çalısıyor.Yaklasık 1 haftadır Twitterda Gündem olan ORTAÖĞRETİM HEMSİRELER bugünlerde yaptıkları klipler ve Röpörtajlar ile Haberlerde yer alıyor.Aslinda talepleri çok da zor bir şey deil Adil bir atama istiyorlar.

İŞTE 115 BİN MEZUNUN TALEBİ:

Biz 4 yıl boyunca mesleki eğitim görüp Hemşire unvanını kazanmış, 100 bin'den fazla Mezunu olan ORTAÖĞRETİM HEMŞİRE mezunlarıyız. Eski atama dönemlerinde Lisans hemşire ile aramızda 3 katı kadar fark vardı. Örneğin 2 bin Lisans Hemşireye alınıyorsa, 600-700 kadar da Ortaöğretim Hemşire alınırdı.

Fakat ne yazık ki şimdi aramızdaki bu fark neredeyse 17 kat kadar oldu. Örneğin yapılan en son atamada 6300 Lisans Hemşire alınırken 300 kadar Ortaöğretim Hemşire alındı. Ve bu durum bizi yeterince mağdur etti. Bizler adil olmayan bu dağılım nedeniyle KPSS'den aldığımız 85-90 puanlarla atanamıyoruz. Hayatlarmızı hep bi umut ile erteliyoruz.

Bizler ORTAÖGRETIM HEMSIRELER olarak Adalet istiyoruz. Bu sene alımlarımızın arttırılmasını, aynı zamanda 2017'de bize yapılan haksızlığın telafisini de bu sene istiyoruz. Emegimizin karşılığını istiyoruz. 85-90 gibi puanlarla açıkta kalmamak için, Adalet için Ortaöğretim Hemşireye 7000 ATAMA istiyoruz.

Kamubiz 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.