Atanamayan Sağlıkçılar Zeytindalı Harekatı İçin Gönüllü Oldu

Atanamayan Sağlıkçılar Zeytindalı Harekatı İçin Gönüllü Oldu

Kamuajans.Com – Türkiye’nin 81 ilinden atama bekleyen sağlıkçılar yapılan Zeytin Dalı harekâtında Mehmetçiğimizin ihtiyaç duyabileceği sağlık hizmetinin tamamını vermek üzere gönüllü oldular.

Atama bekleyen sağlıkçılar platformu başkanı sıfatıyla, 36 sağlık branşının tamamının yer aldığı yaklaşık 1000 kişilik gönüllü sağlık personeli listesini bugün Sağlık bakan yardımcısı Sn. Ahmet Baha ÖĞÜTKEN’e sunmuş bulunmaktayım.

Kamu kurumlarında görev yapan personelimizi yerinden oynatmadan atama bekleyen sağlıkçıların değerlendirilmesini, gönüllü olan her sağlıkçının bunu can-ı gönülden istediğini belirttim.

‘’Mehmetçiğimizin her türlü sağlık hizmetini yerine getirecek beceri ve donanıma sahip diplomalı sağlıkçılarız. Ordu- Millet bütünlüğüne, toplumsal dayanışmaya en çok ihtiyaç duyulan bu günlerde biz atama bekleyen sağlıkçılar olarak Mehmetçiğimiz ile birlikte, onların yanında, omuz omuza onlara hizmet vermekten onur duyarız. Umarım bize hiçbir zaman ihtiyaçları olmaz ama olası aksi durumda bizler mesleklerimizin gereğini tereddüt etmeden yerine getirmeye hazırız.



Aras Ali Altıntaş

Atama bekleyen Sağlıkçılar Platformu Başkanı  

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.