Aile Sağlık Merkezi Çalışanları Ek Ödeme Alacak Mı? Bakan Açıkladı

Aile Sağlık Merkezi Çalışanları Ek Ödeme Alacak Mı? Bakan Açıkladı

Kamuajans.com – Koronavirüs ile mücadelede 2 ayı gerıde bırakırken her hafta olduğu gibi bu haftada olağan bilim kurulu toplantısı sonrası Sağlık Bakaın Fahrettin Koca gelişmeler ve normalleşmenin yeni adımları hakkında açıklamalarda bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın normalleşme süreci hakkında açıklamalarının ardından aldığı sorular arasında yer alan ''aile sağlık merkezi çalışanlarının ek ödeme alacak mı?'' sorusuna yanıtı ile merak edilen bir soru daha yanıt bulmuş oldu.

Koronavirüs pandemisi ile mücadelede en ön safta yer alan hekimler bu mücadelenin asıl kahramanlarıdır. Bunun en büyük örneği ise hastaları tedavi ederken hastalığa 3474 sağlık çalışanının yakalandığı ve bunlardan aralarında profesörlerinde olduğu onlarca sağlık çalışanınında vefat ettiği açıklanmıştı.

Koronavirüs ile mücadele kapsamında geçtiğimiz ay Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sağlık çalışanlarına ek ödeme yapılacağını açıklamış ama bunlar arasında aile sağlık merkezi çalışanlarının adı geçmemişti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca konuya bugün açıklık getirdi.

Bakan Koca: Bununla ilgili ben özellikle Mart - Nisan - Mayıs aylarında ek ödeme yapılması konusunda daha önce yapılabileceğini söylemiştim. Yapılma noktasında bir çalışma içindeyiz. Önümüzdeki günlerde netleşmiş olur.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.