Bir Bakan Yardımcısı, Bir Genel Müdür Ve 2 Rektör Ataması Resmi Gazetede Yayımlandı

Bir Bakan Yardımcısı, Bir Genel Müdür Ve 2 Rektör Ataması Resmi Gazetede Yayımlandı

Kamuajans.Com – 2 Kasım 2018 tarihli atama kararı yayımlandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu, Sabancı ve Doğuş Üniversitelerine ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcılığına İhsan Selim Baydaş atandı.

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdür Yardımcılığına ve Yönetim Kurulu üyeliğine Burhan Ayar, Gençlik ve Spor Bakanlığı Uluslararası Organizasyonlar ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğüne ise Ahmet Ali Temurci'nin ataması gerçekleştirildi.

ATAMA KARARLARI

-- Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdür Yardımcılığına ve Yönetim Kurulu Üyeliğine, Burhan AYAR'ın Atanması Hakkında Karar (Karar: 2018/213)

-- Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcılığına, İhsan Selim BAYDAŞ'ın Atanması Hakkında Karar (Karar: 2018/214)

-- Gençlik ve Spor Bakanlığı Uluslararası Organizasyonlar ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğüne, Ahmet Ali TEMURCİ'nin Atanması Hakkında Karar (Karar: 2018/215)

-- Doğuş Üniversitesi Rektörlüğüne, Prof. Dr. Ebru URAL'ın Atanması Hakkında Karar (Karar: 2018/216)

-- Sabancı Üniversitesi Rektörlüğüne, Prof. Dr. Yusuf LEBLEBİCİ'nin Atanması Hakkında Karar (Karar: 2018/217)

ALİ İHSAN BAYDAŞ KİMDİR?

Baydaş, 2014 yılında Elazığ Vali Yardımcısı iken İçişleri Bakanlığının Kaymakamlar Kararnamesi ile Güneysu Kaymakamlığına atanmış ve 2017 yılındaki kararnameyle 1. Derece Kadrolu Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Şube Müdürlüğüne atanmıştı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.