Atama ve Görevde Alma Kararları (7 Temmuz 2020)

Atama ve Görevde Alma Kararları (7 Temmuz 2020)

Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atamalar Hakkında Kararlar (Karar: 2020/324, 325, 326, 327, 328, 329, 330, 331, 332, 333, 334, 335) 07 Temmuz 2020 Tarihli ve 31178 Sayılı Resmi Gazete'de yayınlandı.

Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığına, Maden Tetkik ve Arama Genel Müdür Yardımcısı Vedat YANIK atanmıştır.

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine, Muhammer Nuri ASLAN atanmıştır.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda açık bulunan Başmüfettişliğe, Müfettiş Vural DUMAN atanmıştır.

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü'nde Genel Müdür Yardımcısı İlhan AKDENİZ, I. Hukuk Müşaviri Şenay DAYANIR görevden alınmıştır.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda açık bulunan Hakkari İ1 Müdürlüğüne, Murat KOCA atanmıştır.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı'nda açık bulunan I. Hukuk Müşavirliğine, Hüseyin ALKAN atanmıştır.

Sağlık Bakanlığı'nda açık bulunan Başmüfettişliklere, Müfettişler Muhammet TÜRKER, Tuncay DERİN ve Fatih ÖZKARA atanmıştır.

Tarım ve Orman Bakanlığı'nda açık bulunan Müfettişliğe, yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren Müfettiş Yardımcısı Ersoy İŞLEYEN atanmıştır.

Tarım ve Orman Bakanlığında açık bulunan Manisa İ1 Tarım ve Orman Müdürlüğüne, Metin ÖZTÜRK atanmıştır.

Ticaret Bakanlığı'nda açık bulunan Ticaret Başmüfettişliğine, Yaşar BALTACI atanmıştır.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Erol YANAR görevden alınmış ve bu suretle boşalan Strateji Geliştirme Başkanlığına, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdür Yardımcısı Yunus Emre AYÖZEN atanmıştır.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığına, Erhan Ümit EKİNCİ atanmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.