Mahkemelerde Duruşmaları Erteledi
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, yargıda koronavirüs önlemleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve “Duruşmaların ertelendiği tarih 15 Haziran'a kadar uzatılmıştır. 15 Haziran olarak belirlenen tarih duruma göre daha öne çekilebilir” dedi.
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, ''Adliyelerde yoğunluğu yüzde 95 oranında azalttık. Başvuru, itiraz, temyiz gibi tüm süreler 15 Haziran'a kadar uzatıldı. Bu tarih salgının gidişatına göre öne çekilebilecektir.
HSK'da mahkemelerde duruşmaları 15 Haziran'a kadar erteledi. Bizim için bu dönemin kahramanları infaz ve koruma memurlarıdır. İnfaz ve koruma memurları evlerine gitmeden görev yapıyor.
4 ayrı cezaevinden 120 tutuklu ve hükümlüye Kovid-19 tanısı konuldu, tamamı hastanelerde tedavi altında, sağlık durumları iyi.'' dedi.
Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.