Aktif Eğitim-Sen'li 28 Öğretmen Tutuklandı
KamuAjans.Com-Antalya'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan 30 kişiden 28'i tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ekiplerince yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 30 zanlı, savcılıktaki işlemlerinin ardından tutuklanmaları talebiyle mahkemeye çıkarıldı.
Şifreli haberleşme sistemi ''ByLock'' programını kullandıkları ve Aktif Eğitim Sendikasına üye oldukları öne sürülen 30 zanlıdan 28'i "silahlı terör örgütü üyesi olma" suçlamasıyla tutuklandı. 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Anadolu Ajansı
Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.