3 Bin 500 Taşerona Kadro

3 Bin 500 Taşerona Kadro

KamuAjans.Com-Karayolları Genel Müdürlüğü Konferans Salonunda, burada çalışan 3 bin 500 taşeron işçinin kadroya alınması ve işe başlamasına ilişkin tören düzenlendi.

 Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, törende yaptığı konuşmada, bakanlık görevini Başbakan Binali Yıldırım'dan devralmanın kendisi için gurur olduğunu ifade ederek, "Bu, aynı zamanda büyük bir sorumluluk. Bu sorumluluk, aileden Bakanlığa gelmiş biri olarak sadece bana değil, hepimize düşüyor." ifadesini kullandı.

Karayolları bünyesinde kadroya alınan taşeron işçilerin "örnek" niteliğinde olduğunu dile getiren Arslan, "Örnek olmak ayrı bir sorumluluk getiriyor. 'Kamu işçisi, işine az sahip çıkar' mantalitesiyle bu taşeronluk sistemi ortaya çıktı. Bugün biz diyoruz ki 'bu görüş yanlış, bundan dönmemiz lazım.' Siz, bunun ilk örneklerisiniz. Sizin kamuoyundaki bu algıyı yıkmanız lazım. 'Ben kadrolu işçi olursam dünden daha çok çalışırım, ülkemin geleceğine sahip çıkarım.' demeniz lazım. Bu inançla kamuoyundaki algıyı kırın ve değiştirin." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.