Siverek’teki Okul Saldırısı Sonrası Şok Tehditler: "Katliama Gün Sayıyoruz!"

Siverek’teki Okul Saldırısı Sonrası Şok Tehditler: "Katliama Gün Sayıyoruz!"
Siverek'teki okul baskınını gerçekleştiren şahıs ile bağlantılı olduğu ifade edilen hesaplardan gelen tehdit mesajları ortaya çıktı.

Ahmet Koyuncu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne tüfekle saldırarak ortalığı savaş alanına çeviren ve ardından intihar eden Ömer Ket ile bağlantılı olduğu iddia edilen profillerden, kan donduran paylaşımlar yapıldı. Sosyal medyada açıkça intikam yemini edilen mesajlar, bölgedeki tedirginliği en üst seviyeye çıkardı.

Saldırının şoku henüz atlatılamamışken, saldırganı destekleyen ve eylemi öven bazı paylaşımlar emniyetin takibine takıldı. Saldırganı etiketleyerek yapılan paylaşımlarda, yarım kalan saldırının devam ettirileceğine dair ifadeler kullanıldığı görüldü.

Skandal İfadeler: "Biz Sıkacağız"
Saldırgan Ömer Ket’in yakın çevresinden olduğu öne sürülen kişilerin yaptığı paylaşımlarda şu ifadeler yer aldı: "Kanın yerde kalmayacak biz sıkacağız"

Bir diğer paylaşımda ise yeni bir saldırı hazırlığının sinyalleri verilerek açıkça tehdit savruldu: "Aslan abim senin yapamadığın şeyi biz yapacağız. Ya bizim kanımız akar ya düşmanlarımızın, katliama gün sayıyoruz"

Emniyet ve Siber Suçlar Takipte
Söz konusu paylaşımların ardından Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ve Siber Suçlarla Mücadele Şubesi, bu hesapların sahiplerini belirlemek için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme, suçu ve suçluyu övme ile açıkça katliam tehdidinde bulunan şahıslara yönelik operasyon hazırlığı yapıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz