Kasım Ayı Ek Ders Ücretlerinin Ne Zaman Yatacağı Belli Oldu
Kasım ayında öğretmenlerin yerine getirdikleri görevler ve girmiş oldukları dersler neticesinde alacakları ek ders ücretleri ne zaman yatacak?
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından iletilen talimatlar gereği ek ders ücretleri her ayın son haftası hesaplanır ve bir sonraki ayın ilk haftası öğretmenlerin hesaplarına aktarılır.
Kasım ayında öğretmenlere girmiş oldukları dersler ve yerine getirdikleri görevler karşılığında alacakları ek tercih ücretleri ile ilgili son kontrollerin yapılmasının ardından ilgili süreç tamamlanmış olacak.
KBS sistemi ve MEBBİS modülü üzerinden yapılan işlemlerin ardından kontrol işlemleri başlayacak
KBS sistemi üzerinden ve MEBBİS modülü ile okul yönetimleri tarafından gerçekleştirilecek olan iş ve işlemlerin tamamlanmasının hemen ardından ek ders ücretlerine son kontrolü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapmakta olan muhasebe servisleri tarafından yapılacak.
Ödemeler ne zaman yapılacak?
Bu işlemlerin ardından onaylanan eklent ücretleri Aralık ayının 1'i ve 7'si arasında öğretmenlerin hesaplarına yatırılacak.
Bazı okulların ek dersleri geç yatacak
Yapılan incelemeler neticesinde ek ders ücretlerinde hata bulunan okulların yeniden hesaplama yapması gerekeceğinden ötürü ilgili okullarda görev yapmakta olan öğretmenlerin ek ders ücretlerinin kırılmasında gecikme yaşanacak
Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz