Genç Öğretmen Amansız Hastalığa Yenik Düştü
Darıca eğitim camiasını yasa boğan haber, Gaziantep'ten geldi. Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde bulunan Bülbülzade Ortaokulu'nda öğretmenlik yapan Zehra Çelik, hayatını kaybetti. Darıcalı olan Çelik'in vefatı, ailesi ve sevenleri başta olmak üzere eğitim camiasında derin üzüntüye neden oldu.
Zehra Çelik'in, Adnan Menderes Ortaokulu öğretmeni Bülent Çelik'in eşi olduğu öğrenildi.
Darıca'da görev yapan ve genç yaşında hayata veda eden öğretmen Zehra Çelik'in vefat haberi büyük üzüntü yarattı. 36 yaşındaki Çelik'in, uzun süredir mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düştüğü öğrenildi.
Zehra Çelik için dün öğle namazını müteakip Darıca İrşad Camii'nde cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine ailesi, sevenleri, meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan namazın ardından genç öğretmenin naaşı, son yolculuğuna uğurlanmak üzere memleketi Gaziantep'e gönderildi.
Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz