Eğitim-Bir-Sen Ankara 4 No'lu Şubede Tayfun Kütük Dönemi Başladı

Eğitim-Bir-Sen Ankara 4 No'lu Şubede Tayfun Kütük Dönemi Başladı
Eğitim-Bir-Sen Ankara 4 No'lu Şube'de Yönetim Değişikliğiyle Tayfun Kütük Dönemi Başladı . Tüm detaylar haberimizde...

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) Ankara 4 Nolu Şube Başkanlığı’nda yaşanan yönetim değişimi ile başkanlık görevini üstlenen isim Tayfun KÜTÜK oldu.

Önceki dönem Genç Memursen Mersin Şube Başkanlığı ve Eğitim Bir Sen Mersin 1 Nolu Şube yönetim Kurulu üyeliği yapan şehrimizin yetiştirmiş olduğu tecrübeli Sendikacı Tayfun Kütük Ankara 4 Nolu şubesinde yönetim değişikliği ile Şube Başkanlığı görevine getirilmiştir.

Tayfun Kütük açıklamasında;

“Bugün itibariyle Eğitim-Bir-Sen Ankara 4 Nolu Şubesi Yönetim Kurulu Toplantımızı gerçekleştirdik. Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Yapılan toplantı sonucunda Eğitim-Bir-Sen Şube başkanlığı görevi şahsıma verildi. Teveccüh göstererek bu önemli görevi ve ağır sorumluluğu tarafıma tevdi eden Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlı hizmetlere vesile kılsın. Kamu çalışanlarına, ülkeye, ve bu kutlu davaya hayırlı hizmetler nasip etsin. Birliğimizi, dirliğimizi daim eylesin.” dedi.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz