E-Okul'un Kapatılacağı Tarih Belli Oldu
E-Okul Veri Girişine Kapatılacak
Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren eğitim kurumlarında görev yapmakta olan öğretmenlerin sene sonuna doğru ilerlediğimiz şu günlerde MEBBİS sistemi üzerinde en yoğun kullanacakları modül hiç şüphesiz e-okul modülüdür.
E- Okulun En Yoğun Kullanılacağı Döneme Giriyoruz
Bahsi geçen e-okul sistemi özellikle karne haftasına giderken not girişlerinin, davranış değerlendirmelerinin, sosyal etkinlik veri girişlerinin yapılabilmesi için Türkiye genelinde yoğun bir biçimde kullanılacaktır.
E-Okul Okul Yönetimleri Tarafından Kilitlenecek
Söz konusu e-okul sisteminin veri girişine kapatılması iş ve işlemleri okul yönetimleri tarafından yerine getirilecektir. Karne basımından hemen önce gerekli kontrolleri yapan okul yönetimleri e-okul sistemini kilitlemek zorunda kalacaktır.
E-Okul Ne Zaman Kapatılacak?
Ülke genelinde genellikle söz konusu e-okul sisteminin okul yönetimi tarafından kapatılması işlemleri 16 Haziran tarihinden itibaren yapılacaktır.
Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz