Bir öğretmen yaralama vakası da Samsun'dan geldi, eğitimciye şiddet hız kesmiyor

Bir öğretmen yaralama vakası da Samsun'dan geldi, eğitimciye şiddet hız kesmiyor
Son zamanlarda eğitimcilere yönelik artan şiddete son olarak Samsun'da yaşanan bir olayla daha tanık oluyoruz.

Samsun'da öğretmene şiddet, öğretmen hastaneye kaldırıldı

Samsun'un İlkadım ilçesinde bahçede nöbetçi olan öğretmen okula izinsiz giren kişiler tarafından darp edildi. Okula izinsiz girdikleri için bahçede nöbetçi olan öğretmen tarafından uyarılan iki kişi  kendilerine engel olmak isteyen öğretmeni  darp edip yaralanmasına sebep oldu.

Öğretmene yönelik düzenlenen şiddet engellenemiyor

Yaşanan bu gelişmenin ardından olay yerine gelen polis ekipleri ilgili eylemi gerçekleştiren iki kişiyi yakalamak için çalışma başlattı. Olayda yaralarının öğretmen ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. İlkadım ilçesi Tepecik Mahallesi'nde yer alan Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Meydana gelen elim hadise öğretmene yönelik artan şiddetin boyutlarını bir kere daha ortaya koymaktadır.

Egitimci SiddetÖzellikle okul bahçe girişlerinde  olması gereken güvenlik görevlisi eksikliği sebebiyle yaşanan bu olaylardan dolayı tüm öğretmen sendikalarının Milli Eğitim Bakanlığına ilgili durum taşıyarak bir an önce okul bahçelerine  güvenlik görevlisi görevlendirmek üzere talepte bulunması gerekmektedir.

Saldırganlar yakalandı

Olaydan sonra öğretmeni darp eden ve kaçan 2 saldırgan, polisin takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı. M.F.C. ve A.E.K. isimli şahıslar Samsun Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğüne götürüldü. İlgili şahısların emniyetteki sorguları devam etmektedir.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz