Aylık 127 bin TL maaş ödenecek! Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alımı yapacak…

Aylık 127 bin TL maaş ödenecek! Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alımı yapacak…

Birçok vatandaşın hayali olan yüksek maaşlı çalışma fırsatını Çevre Şehircilik Bakanlığı açıklamış bulunmaktadır. İş arayanlara büyük müjde geldi! Tüm detaylar haberimizin geri kalanında…

Yüksek maaşlı çalışmak isteyenlere müjde

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü bünyesinde sözleşmeli 41 bilişim personeli istihdam edilecektir. Başvuru yapacak adayların 657 sayılı Kamu Hizmeti Kanununun maddesine uymaları gerekmektedir.

Madde de belirtilen koşulları karşılamalı, üniversitelerin bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik, elektronik mühendisliği, endüstri mühendisliği ve ayrıca 4 senelik mezun olunması gerekmektedir.

Fen-edebiyat, eğitim bilimleri fakültelerinden bilgisayar bilimleri ve teknolojisi alanında dört yıllık diplomaya sahip olmak, Fizikte matematik diplomasına sahip olmak , yazılım geliştirme ve yazılım tasarımı alanında en az 3 yıllık mesleki deneyime sahip olmak. bilgisayar çevre birimleri, donanım, kurulu ağ yönetimi güvenliği konusunda bilgi sahibi olmak ve başvuruda istenen belgeleri sisteme yüklemek.

Başvurular 15 Nisan – 3 Mayıs tarihleri arasında e-Devlet üzerinden sadece online olarak yapılabilecek. Adaylar yalnızca bir açık pozisyon için başvuru yapabileceklerdir. Şahsen veya e-posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Bakanlık bünyesinde istihdam edilecek pozisyonlar ve kişi sayısı şu şekilde olacak:

1. Yazılım Takım Lideri ve Çözüm Mimarı (.NET ) 3,

2. Sistem Takım Lideri ve Çözüm Mimarı 1,

3. Kıdemli Veritabanı ve Veri Ambarı Uzmanı 1,

4. Kıdemli Java Yazılım Uzmanı 1,

5. Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı 3,

6. Kıdemli Veri Uzmanı 2,

7. Kıdemli Sistem Uzmanı 1,

8. Kıdemli Ağ veya Siber Güvenlik uzmanı 1,

9. Java Yazılım Uzmanı 1,

10. Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı (Mobil) 1,

11. Yazılım Geliştirme Uzmanı (.NET) 10,

12. Python Yazılım Geliştirme Uzmanı 1,

13. Veritabanı Uzmanı (NoSQL) 2,

14. Sistem Uzmanı (Microsoft) 2,

15. Sistem Uzmanı (Linux) 2,

16. Ağ Uzmanı 2,

17. Siber Güvenlik Uzmanı 1