İŞKUR tarafından duyuruldu! Sulama Birliğine personel alımı…

İŞKUR tarafından duyuruldu! Sulama Birliğine personel alımı…

İŞKUR üzerinden sürekli yeni iş ilanları paylaşılmaya devam ediyordur. Vatandaşlar için umut kaynağı olan İŞKUR, Sulama birliğine personel alımı yapılacağını duyurdu. Tüm detaylar haberimizin geri kalanında…

Umut kapısı olan İŞKUR sayesinde binlerce vatandaş iş sahibi olmaya devam ediyor. Birçok kişinin gelir kapısı…

Sulama birliği personel alımı yapacak

İŞKUR tarafından yayımlanan duyuruda, Sulama Birliği'nde çiftçi alımı yapacak 13 kişinin A2 ve B ehliyetine sahip olması gerekiyor. Adaylar başvurularını son başvuru tarihi olan 22 Nisan 2024 tarihine kadar tamamlayabileceklerdir. Başvurular İŞKUR resmi web sitesi aracılığıyla yapılabilir.

Başvuru şartları

İlkokul mezunundan daha fazla ve ortaokul veya lise dengi okul mezunu olmak. Hem erkek hem de kadın adayların başvuruları kabul edilecektir. 18 yaşından büyük olmak.

Tarla koşullarına uyum sağlayabilen , Sulama boru alet ve ekipmanları konusunda tecrübe sahibi , Tercihen bölgedeki köyleri ve çevresini bilen, A2 ve B sınıfı ehliyet sahibi aktif olarak bir aracı iyi sürmek , Kanalın temizlenmesi, beton işi, kanalın bakımı yapılıyorsa geceleri yerdeki suyu kontrol edebilmek .

Taşköprü'de ikamet eden kanal onarım işi yapabilen, esnek çalışma saatlerine uyabilen , iyi iletişim kurabilen adayların başvuruları kabul edilecektir. Ve çiftçilerle etkili bir şekilde iletişim kurma ve güçlü ikna becerilerine sahip olma. İŞKUR İş İlan No; (00008216055)