SGK'da Çalışan Personellere Promosyon Müjdesi

SGK'da Çalışan Personellere Promosyon Müjdesi

Kamuajans.Com – Sosyal Güvenlik Kurumu’nda (SGK) görevli kamu görevlilerinin banka promosyonu almalarına ilişkin devam eden süreç personellerin lehine sonuçlandı. Büro Memur-Sen tarafından takip edilen sürece ilişkin tüm detayları siz okuyucularımıza haberimizde aktarıyoruz.

Büro Memur-Sen tarafından takip edilen Sosyal Güvenlik Kurumu personeli banka promosyonu konusunda çalışanların lehine bir karar çıktı.

Bu kapsamda SGK'nın çeşitli birimlerinde görevli personeller banka promosyonu için 3 yıllığına 2 bin 550 lira promosyon alacaklar. İşte detaylar,

SGK ÇALIŞANLARINA PROMOSYON MÜJDESİ

SGK Başkan Yardımcısı Cevdet Ceylan, Büro Memur-Sen Genel Başkan Vekili Ahmet Sefa Özşahin kurum yetkilileri ve banka yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda banka promosyonu alımına ilişkin karar SGK personelinin lehine sonuçlandı.

Vakıf Bank ile yapılan anlaşmaya göre kamu görevlilerine 3 yıllığına 2 bin 550 lira promosyon ödemesi yapılmasına ilişkin karar alındı. Anlaşmaya göre tek seferde yapılması yönünde karar alınan ödemeler 20 Mayıs tarihinde Sosyal Güvenlik Kurumu personelinin hesabına yatacak.

BÜRO MEMUR SEN BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Vecdi Yanbaz gerçekleştirilen promosyon anlaşmasına ilişkin bazı açıklamalarda bulundu. vecdi Yanbaz yapmış olduğu açıklamalarında personeli mutlu eden bir promosyon anlaşmasına imza attıklarını belirterek yapılan anlaşmanın bugüne kadar yapılan en iyi promosyon anlaşması olduğunu vurguladı.

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Vecdi Yanbaz konuya ilişkin değerlendirmelerinde şu açıklamalarda bulundu.

“Banka promosyonlarının tamamının kamu görevlilerine ödenmesini açtığımız dava ile sendikamız kazanmıştı. Bu gün de SGK’daki kamu görevlilerimizi mutlu edecek bir promosyon anlaşmasına imza attık. Yapılan bu anlaşma alınan maaş ortalamasına göre bu güne kadar yapılan en iyi banka promosyonu anlaşmasıdır. Anlaşmasının tüm kamu görevlilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da kamu görevlilerimize kazandırmaya devam edeceğiz” 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.