Memurlara Ek Zam Artık Zaruri Bir Hale Gelmiştir

Memurlara Ek Zam Artık Zaruri Bir Hale Gelmiştir

Kamuajans.Com – Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, bugün açıklanan Eylül ayı asgari geçim indirimi sonuçlarının ardından çıkan sonucun artık “memurlara ek zammı” zaruri hale getirdiğini açıkladı

Eylül ayı asgari geçim sonuçları çerçevesinde ortaya çıkan rakamlar özellikle kamu görevlilerinin kayıplarının artarak devam ettiğini ortaya koymuştur. Gelirleri sabit olan ailelerin giderleri ise sürekli artmaya devam ederken, Eylül ayında memurun önceki aya göre 212 TL daha fakirleştiği görülmektedir.

Artık görülmüştür ki, memurlarımızın bu rakamlarla geçinme imkanları kalmamış, hayat standartları giderek gerilemeye başlamıştır.

Türkiye Kamu-Sen olarak talep ettiğimiz “Memurlara Ek zam” artık zaruri bir hale gelmiştir. Kamu görevlilerine yapılacak ek zammın piyasalara da olumlu yansıyacağı unutulmamalı, bu konuda gerekli adımlar derhal atılmalıdır. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.