Latif SELVİ Milletvekili Aday Adayı Oldu

Latif SELVİ Milletvekili Aday Adayı Oldu

Eğitim Bir Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi milletvekili aday adaylığına başvurdu.

HAfta sonu yapılacak olan Eğitim Bir Sen Genel Merkezi Olağan Kurulunda Sendikada 2 listeli Gene lBaşkanlık ve yönetim yarışı yaşanacak. 

Ali YALÇIN ve Listesi ile Şükrü KOLUKISA ve HAsan YALÇINın brlikte hareket ettiği liste yarışacaklar. 

Her iki Genel Başkan adayı da listelerini açıkladı. 

Listelerde dikkat çeken detay ise Eğitim Bir Sen Genel Başkanvekili Latif SELVİnin hiçbir listede yer almaması oldu. 

Latif SELVİnin Ali YALÇINa karşı 3 dönem kuralının kaldırıldığı tüzük tadilat kongresinde Ali YALÇINa destek vermediği için üzerinin çizildiği biliniyor. 

İlginç olan ise SELVİnin Şükrü KOUKISA ve Hasan YALÇINYAYLA ile de birlikte harket etmesine rağmen listelerinde kendine yer bulamaması oldu. 

Burada Latif SELVİnin Şükrü KOLUKISAnın Genel Başkanlık Adaylığını açıklamadan önce Ali YALÇINa karşı Ramazan ÇAKIRCI nedeniyle muhalif olanların ve Ramazan ÇAKIRCIyı istemeyen teşkilatlara karşı Latif SELVİye Genel Başkan adaylığı teklifi götürüldüğü ancak kabul etmediği biliniyor.

LAtif SELVİ her iki listede de kendine yer bulamaması nedeniyle bugün Ak Partiden Milletvekili aday adaylığına başvurdu.

SELVİnin Milletvekili adayı yapılıp yapılmayacağı , milletvekili olazmazsa nerede görev yapacağı ise zaman içinde belli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.