EYT'lilere çifte müjde!

EYT'lilere çifte müjde!

EYT'liler Nisan ayında hem maaş alacaklar hem maaş promosyonu. Ayrıca bir de bayram ikramiyesi alacaklar. EYT'lilere alacakları aylığın yanında çifte müjde!

EYT müjdesi Aralık 2022 sonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından müjdelenmişti. Daha sonra Mart ayında meclise gelen EYT, Sn. Erdoğanın imzasıyla Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi.

EYTlilere alacakları aylığın yanında çifte müjde!

Bir yandan bankalar vitesi arttırdı. EYTliler ilk maaşlarını Nisan ayında alacak. Buna istinaden promosyon ödemesi alacaklar. Henüz promosyonlar 7.500 - 10.000 lira arasında değişiyor. Lakin uzmanların yorumlarına göre bu rakam artabilir.

Diğer yandan ise EYTliler bu ay Ramazan bayramı ikramiyesi alacak. Henüz resmi olarak 1.000 lira olarak gözüken bayram ikramiyelerinin seçim öncesi bir müjdeyle 2.000 - 2.500 lira olarak açıklanması bekleniyor. Lakin konuyla alakalı henüz resmi bir açıklama gelmiş değil. Cumhurbaşkanı Erdoğanın ilerleyen günlerde konu hakkında emeklilere müjde vermesi bekleniyor.

Dolayısıyla emekliler Nisan ayında alacakları maaşlara istinaden, promosyon ve emekli bayram ikramiyeleri de alacak, Nisan ayında çifte müjde yaşayacaklar..

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.