Başbakanlık'tan Kaldırılan İzin Yasağı Hakkında Genelge

Başbakanlık'tan Kaldırılan İzin Yasağı Hakkında Genelge

KamuAjans.Com-Dün alınan karar doğrultusunda memurların yıllık izninin kaldırılması kararı alınmıştı.Bugün yayınlanan resmi gazete ile yürülüğe giren karar sonrası nasıl bir yol izleneceği Başbakanlık tarafından yayınlanan genelge ile ayrıntıları netleşmiş oldu.

Numan Kurtulmuş dün akşam saatlerinde yaptığı açıklama ile memurların yıllık izin kullanımlarının açıldığını belirtmişti.Bugün resmi gazetede 

yayınlanarak yürülüğe giren karar sonrası Başbakanlık tarafından izinlerin kullanımı hakkında kurumlara uyarı niteliğinde genelge yayınlandı.

İzin vermeye yetkili amirlere yönelik olan genelgede en önemli uyarı olarak Personelinize izin kullandırırken içinde bulunduğumuz günlerin hassasiyetini göz önüne alın. (Personel sayınızın %20 sini izine ayırmanız hassas bir ayar olarak kabul edilebilir!) diye ayrıntı belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.