3600 Ek Gösterge ve Yardımcı Hizmetler Sınıfı Açıklaması

3600 Ek Gösterge ve Yardımcı Hizmetler Sınıfı Açıklaması

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, ''ek gösterge sözünün artık yerine getirilmesi gerekiyor. Yardımcı Hizmetler Sınıfı çalışanları Genel İdare Hizmetleri Sınıfına dâhil edilmelidir.'' dedi.

3600 ek gösterge vaadinin üzerinden uzun bir zaman geçmesine rağmen, hâlâ somut bir adım atılmamış olmasını anlamakta güçlük çektiklerini kaydeden Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “Ek gösterge vaadinin yerine getirilmemesi için bir neden yok. Verilen sözün oluşturduğu beklentinin karşılanması gerekmektedir.” ifadelerini kullandı.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, yardımcı hizmetler sınıfı çalışanlarının genel idare hizmetleri sınıfı kapsamına alınması çağrısında bulunarak, “Kamu hizmetinin tüm paydaşların ürettiği, niteliğine herkesin katkıda bulunduğu gerçeğinden hareketle, hizmetli, memur, şeflerimiz başta olmak üzere, genel idare hizmetleri ve yardımcı hizmetler sınıfının alın terinin karşılığı olarak mali ve özlük haklarında iyileştirmeler yapılmalıdır. Görevde yükselme, unvan değişikliği ve yer değişikliği talepleri ivedilikle karşılanmalıdır. Ayrıca, yardımcı hizmetler sınıfı kaldırılarak genel idare hizmetleri sınıfına dâhil edilmelidir” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.