Türk Kızılayı Gençlik Çalışanı ve Doktor Alım için Nasıl Başvurulur? 2019 Kızılay Personel Alımı Başvuru Şartları?

Türk Kızılayı Gençlik Çalışanı ve Doktor Alım için Nasıl Başvurulur? 2019 Kızılay Personel Alımı Başvuru Şartları?

Türk Kızılayı, Suriyeli çocuk ve gençlerin psikososyal gelişimlerine destek olacak etkinliklerde görevlendirmek üzere personel alımı yapılacağı ilanen duyurdu. Çeşitli illerde görevlendirilecek olan Kızılay personelinin Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri, Psikoloji, Sosyal Hizmetler mezunu olması ve iyi seviyede Arapça konuşabilmesi şartı aranıyor. Ayrıca Kızılay, Kan Bağış Merkezlerinde görevlendirilmek üzere doktor alımı gerçekleştirileceğini de duyurdu.

Türk Kızılayı tarafından iki farklı ilan duyuruya çıktı. Yayınlanan ilanlara göre farklı kadrolarda personel alımı gerçekleştirilecektir. Türk Kızılayı bir çok ilde gençlik çalışanı ve doktor alımı yapacağını duyurdu. Bu iki ilana dair detayları sizler için haberleştirdik.

Suriyeli çocuk ve gençlerin psikososyal gelişimlerine destek olacak program ve faaliyetleri planlamak ve uygulamak, İhmal, istismar, akran zorbalığı gibi konulara yönelik koruyucu önleyici faaliyetler geliştirmek, Çocuk ve gençlerin kendilerini gerçekleştirmelerine katkı sağlayan kurs, etkinlik, seminer, gezi organize etmek, Düzenli raporlama yapmak.


Aranan Nitelikler

Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri, Psikoloji, Sosyal Hizmetler mezunu,

Pedagojik formasyon sahibi ve/veya en az 1 yıl çocuklarla çalışma deneyimi olan,

İyi seviyede Arapça konuşabilen, ( Mülakatlar Arapça ve Türkçe gerçekleştirilecek olup bu kriteri sağlamayan adaylar değerlendirilmeyecektir.)

İletişim becerisi yüksek,

Ekip çalışmasına yatkın

Gelişime açık,

Sorumluluk sahibi,

MS Office programlarını etkin kullanabilen,

Seyahat engeli bulunmayan,

Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli


Şehir : Ankara,Adana,Gaziantep,Hatay,İstanbul,İzmir,Konya,Kilis,Kayseri,Kahramanmaraş,Şanlıurfa.



Türk Kızılayı Doktor Alım İlanı

Dünyanın en önemli insani yardım kuruluşlarından biri olan, afet müdahale ve sosyal hizmetlerin yanı sıra Türkiye'nin kan ihtiyacının tamamını gönüllü bağışçılarından karşılamak için 2005 yılından bu yana "Ulusal Güvenli Kan Temini Programı"nı yürüten 150 yaşındaki Türk Kızılayı olarak Kan Bağış Merkezlerimizde görevlendirilmek üzere Doktor aramaktayız.

Tıp Fakültesi Mezunu,

Tercihen iyi düzeyde İngilizce bilgisine sahip,

Tam zamanlı çalışabilecek,

Takım çalışmasına yatkın,

Seyahat engeli olmayan,

Mecburi hizmetini tamamlamış,

Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,

Sosyal sorumluluk sahibi,

Uzman veya Pratisyen


Şehir : Çorum, Rize, Kars, Malatya, Şanlıurfa, İstanbul (Avrupa- Anadolu),Sivas, Çorlu, Trabzon, Ağrı, Diyarbakır,Zonguldak

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.