Türk Akreditasyon Kurumu akreditasyon uzman yardımcılığı ve hukuk müşaviri giriş sınavı duyurusu

Türk Akreditasyon Kurumu akreditasyon uzman yardımcılığı ve hukuk müşaviri giriş sınavı duyurusu

Türk Akreditasyon Kurumunca (TÜRKAK) sözlü giriş sınavı ile 10 (on) Akreditasyon Uzman Yardımcısı ve 1 (bir) Hukuk Müşaviri pozisyonuna personel alınacaktır. Alınacak personel 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin ilgisine göre Ek 23 üncü ve Ek 27 nci maddeleri ile Türk Akreditasyon Kurumu İnsan Kaynakları Yönetmeliği ve Türk Akreditasyon Kurumu Akreditasyon Uzmanlığı Yönetmeliğine göre idari hizmet sözleşmesi ile istihdam edilecektir.

Giriş Sınavı Başvuruları 16/06/2021 – 30/06/2021 tarihleri arasında alınacak olup; sözlü giriş sınavına katılmaya hak kazanan adayların listesi ve sınav takvimi 12/07/2021 tarihinde Kuruma ait www.turkak.org.tr adresli internet sitesinin “Duyurular” başlıklı bölümünde duyurulacaktır.

Sözlü Giriş sınavı 19/07/2021 tarihinde başlamak üzere Kurumun “Mustafa Kemal Mahallesi 2125. Sokak No:1 Çankaya/Ankara” adresinde yapılacaktır.

Başvurular, Kurumun https://www.turkak.org.tr/ adresli internet sitesinin “Duyurular” başlıklı bölümünde yer alan “Giriş Sınavı Başvuru Formu” nu eksiksiz doldurmak ve formda istenilen belgeleri sisteme yüklemek suretiyle yapılacaktır.

Sınava katılma koşulları; Başvuru yeri, şekli ve istenilen belgeler; Sözlü giriş sınavı, öğrenim dalları ve kontenjanları; Akreditasyon Uzman Yardımcılığı ve Hukuk Müşavirliği giriş sınavı konuları ve puanları; Sınav ile ilgili diğer hususlar Kurumun https://www.turkak.org.tr/ adresli internet sitesinin “Duyurular” başlıklı bölümünde yer almaktadır.

Kamuoyuna duyurulur.

Bilgi Alınacak Telefon Numaraları : (0 312) 410 82 75

Teknik Destek Telefon Numarası : (0 312) 410 82 82

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.