Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, personel alımı yapacak. Başvuru şartları...

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, personel alımı yapacak. Başvuru şartları...

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, personel alımı yapacak. Başvuru şartları...

Sivas Bilim Ve Teknoloji Üniversitesi, yeni personel alımı için ilan yayımladı. Yapılan açıklamaya göre Üniversite farklı pozisyonlarda 21 sözleşmeli personel alımı yapacak. Başvuru şartları ve detaylar...

Alınacak personeller arasında farklı kadrolar yer alacak ve bu kadrolara göre şartlar değişebilecektir. Böylece, Sivas Bilim Ve Teknoloji Üniversitesi'nin iş imkanları, eğitim sektörüne katkısı tam gaz devam ediyor.

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, işe alımları hız kesmeden sürdürmeye devam ediyor. Üniversite, farklı pozisyonlarda 21 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Bu personeller, en az lise, ön lisans ve lisans mezunu olmalıdır. Alım süreci, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'na uygun olarak gerçekleştirilecek ve mülakat yapılmaksızın sözleşmeli personel alımı yapılacaktır. Bu sayede, Sivas Bilim Ve Teknoloji Üniversitesi, eğitim sektörüne katkıda bulunmak üzere, kalifiye personel alımları yapmaya devam ediyor.

24 Mayıs 2023 için düzeltme duyurusu yayınlandı!

12 Mayıs 2023 tarihli ve 32188 sayılı Resmî Gazete'de yayınlanan sözleşmeli personel ilanlarında cinsiyet ve nitelik açıklamalarında bir yanlışlık tespit edilmiştir. Yapılan düzeltmeler sonucunda ilgili ilanlar yeniden güncellenmiştir ve ilanlar tekrar yayımlanmıştır.

Cinsiyet ve nitelik açıklamalarındaki hataların düzeltilmesiyle ilgili yapılan değişiklikler, resmi gazetede yayınlanan şu ilanlar için geçerlidir: 2023BP1, 2023BP3, 2023BP4, 2023TKN02, 2023UBKM1, 2023PRG01 ve 2023Ç/SP01.

Konuyla ilgili yapılan düzeltme duyurusu tüm ilgililere iletildi ve konu resmi olarak duyurulmuştur.

Hangi branşlarda personel alınacak? Alım başvurusu nasıl yapılır?

Devlet kamuoyunu yakından ilgilendiren bir konuda yeni bir ilan yayımlandı. İlgili ilanda, farklı pozisyonlar için personel alımı yapılacağı belirtildi. Alım yapılacak pozisyonlar arasında 5 Büro Personeli, 5 Destek Personeli, 2 Tekniker, 1 Teknisyen, 4 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 1 Uçak Bakım ve Kontrol Makinisti, 1 Programcı ve 2 Çözümleyici/Sistem Programcısı yer alıyor.

Başvuru yapmak isteyen adaylar için aranan nitelikler ise 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. Maddesinde belirtilen şartlar olacak. Özel olarak da 2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı’ndan Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türlerinden en az 50 puan almış olmak şartı aranacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.