Sarıyahşi Öğretmenevi Geçici Temizlik İşçisi Alacağını Duyurdu

Sarıyahşi Öğretmenevi Geçici Temizlik İşçisi Alacağını Duyurdu

Aksaray İli Sarıyahşi Öğretmenevi İŞKUR üzerinden yayınladığı ilanla 1 adet geçici ve kısmi süreli olmak üzere temizlik görevlisi alacağını duyurdu. Başvurular için son tarih 24 Ekim!

Sarıyahşi Öğretmenevi Geçici İşçi alacağını duyurdu. Temizlik görevlisi olarak çalışmak isteyen adaylar, talebin yayımlandığı yerdeki İl Müdürlüklerinden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. Son Başvuru Tarihi: 24 Ekim 2018

AKSARAY ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ

SARIYAHŞİ ÖĞRETMENEVİ VE ASO MÜDÜRLÜĞÜ

Genel Şartlar ve Notlar

BU TALEBE BAŞVURU YAPMAK İSTEYEN ADAYLARIN DİKKATİNE;İlanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl Müdürlüğümüzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler.Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır.Başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını talebi veren kamu kurumuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir.Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz. Kamu kurum ve kuruluşlarının sürekli (daimi), geçici işgücü taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır. Kuraya tabi olan işgücü taleplerine şartları uyan ve müracaatları kabul edilenlerin tamamı noter huzurunda kura çekimi için işverene gönderilir Bu talep Belirli Süreli (Geçici) olup ilçe genelinde karşılanacaktır. Kur'a çekimi tarihi: 01.11.2018 Salı günü Saat: 10.00 de Sarıyahşi Öğretmenevinde yapılacaktır.

Meslek Bilgileri

Meslek

Deneyim (Yıl)

Öğrenme Türü

Temizlik Görevlisi

Öğrenim Bilgileri

En Az Öğrenim Seviyesi

Okur Yazar

En Fazla Öğrenim Seviyesi

Ortaöğretim (Lise ve Dengi)

Kura Bilgileri

Kura Yeri

Kura Tarihi

Kura Saat Dilimi

SARIYAHŞİ ÖĞRETMENEVİ VE ASO MÜDÜRLÜĞÜ OKUMA SALONU

01.11.2018

10:00 - 11:00

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : FATİH MAHALLESİ ŞEHİT AYHAN DEMİREL CADDESİ NO:3/1

68700 SARIYAHŞİ

AKSARAY / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :SARIYAHŞİ

İrtibat Bilgileri

Adı Soyadı

TAMER GÜÇLÜ

Ünvanı

KURUM MÜDÜRÜ

Telefon No

3823112434

E-Posta

Diğer Bilgiler

İşveren Türü

Kamu

Toplam Açık İş Sayısı

1

Çalışma Şekli

Geçici / Kısmi Süreli

Son Başvuru Tarihi : 24 Ekim 2018

Yayınlanma Tarihi : 15 Ekim 2018



HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.