İKM, Zabıt katibi, İcra Katibi, Mübaşir Başvuru Sonucu için Geri Sayım! CTE Personel Alım Başvuru Sonuçları Geldi Mi?

İKM, Zabıt katibi, İcra Katibi, Mübaşir Başvuru Sonucu için Geri Sayım! CTE Personel Alım Başvuru Sonuçları Geldi Mi?

Adalet Bakanlığı CTE personel alımı başvuru sonuçları 2021 için sabırsız bekleyiş zirve yapmış durumda. Bir an önce Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıt bulmasını isteyen adaylar sonuçlara kilitlenmiş durumda. İstenilen şartlara haiz olan adaylar için İKM sonuçları 2021 ne zaman açıklanacak? Adalet Bakanlığı CTE İnfaz ve Koruma Memuru başvuru sonuçları tahmin edildiği üzere yarın mı açıklanacak? Zihinleri meşgul eden soruların yanıtının çok vakit geçmeden verileceği

İKM (İnfaz koruma memuru) Zabıt katibi, İcra Katibi, Mübaşir alımı başvuru sonuçları büyük heyecanla beklenmekte. Çeşitli öngörülerde bulunulan Adalet Bakanlığı başvuru sonuçları için geri sayım başladı. Yakın tarihte ilan edilmesi beklenen CTE Personel alım başvuru sonuçları için tahmin edilen tarih ve mülakat aşamaları,tarihler haberimizde.

ADALET BAKANLIĞI BAŞVURU SONUCU BEKLENEN KADROLAR!

Adalet Bakanlığı münhal kadrolara 11 bin 484 sözleşmeli personel alınacağı açıklaması resmen yapılmış ve ilanlar görücüye çıkmıştı. Yapılan açıklama doğrultusunda çeşitli kadrolar için yapılacak alımlar, son dakika gelişmeler gündem olmuş, ilana dair merak ettikleri bilgilere ulaşmak için araştırmalar yapmaya başlamıştı. Kamuajans olarak hazırladığımız ilan detaylarını siz değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz. İşte, büyük heyecanla beklenen detaylar...

*İKM (İnfaz koruma memuru) başvuru sonucu.

*Zabıt katibi başvuru sonucu.

*İcra Katibi başvuru sonucu.

*Mübaşir başvuru sonucu.

ADALET BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL SONUÇLARI NE ZAMAN, NEREDEN AÇIKLANACAK?

-Adalat Bakanlığı 11 bin 484 sözleşmeli personel için başvuru sonuç tarihi açıklanmadı. Sonuç için geri sayım sürerken heyecanda katlanarak artmaya devam ediyor. Daha önceki alımlarda 2 haftalık bir süreç yaşanmıştı. Bu sebeple gözler Nisanın ilk haftasına kilitlenmiş durumda.

-Uygulamalı veya sözlü sınava katılmaya hak kazananlar ile sınavın yapılacağı yer ve tarihler ilgili adalet komisyonlarının internet sitesinde ilan edilecek. Sınava katılma hakkını elde edemeyen adaylara herhangi bir bildirimde bulunulmayacak.

CTE BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN DUYURULACAK?

CTE'nin sabırsızlıkla beklenen konuya ilişkin yapılan açıklaması şu şekilde;

-Merakla beklenen Adalet Bakanlığı İKM alımı başvuru sonuçlarının 2-3 hafta içerisinde yani 26 Mart - 3 Nisan tarihleri arasında açıklanması öngörülüyor.

-Alınacak personel sayısı ve unvanına göre sözlü/uygulamalı sınavın tarihleri sınavı yapacak ilgili Komisyon Başkanlığı tarafından belirlenerek başvuru yapılan sınav merkezinin (adalet komisyonu) resmi internet sitesinde duyurulacaktır.

-Sözlü/uygulamalı sınava katılma hakkını elde edemeyen adaylara ayrıca bir bildirimde bulunulmayacaktır. Adayların başvuru yaptığı sınav merkezinin resmi internet adreslerinde yapılan duyuruları takip etmeleri gerekmektedir.

-Sözlü sınava merkezi sınav puanlarına göre en yüksek puandan başlamak üzere her bir adalet komisyonu için ilan edilen pozisyon sayısının 3 katı aday sınava çağırılacaktır. Son adayla aynı puana sahip olan adayların tamamı sözlü sınava alınacaktır.

(YENİ) ADALET BAKANLIĞI VE CTE MÜLAKAT TARİHLERİ AÇIKLANDI! 

PERSONEL ALIMI SINAV TAKVİMİ 2021!

*UYGULAMALI SINAV İLE BOY VE KİLO ÖLÇÜMÜNE KATILACAKLARIN İLANI / 09 NİSAN 2021 (CUMA)

*BOY VE KİLO ÖLÇÜMÜ, KORUMA VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ /12 NİSAN 2021 PAZARTESİ VE SONRASI

*KLAVYE UYGULAMALI SINAV, ZABIT KÂTİBİ 26 NİSAN 2021 PAZARTESİ VE SONRASI

*SÖZLÜ SINAVA KATILACAKLARIN İLANI / 07 MAYIS 2021 (CUMA)

*SÖZLÜ SINAV TARİHİ,  20 MAYIS 2021 PERŞEMBE VE SONRASI

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.