Denizbank Personel Alımı Yapıyor? Başvuru Tarihleri, Şartları ve Alım Yapılacak Branşlar

Denizbank Personel Alımı Yapıyor? Başvuru Tarihleri, Şartları ve Alım Yapılacak Branşlar

Denizbank 6 Farklı Kadroda Yeni Mezun, Deneyimli Bankacı Personel Alımları Yapacak! 6 farklı kadroda yeni mezun, tecrübesiz ya da tecrübeli olarak çok sayıda personel alımları yapılacak. Adayları detayları haberimizden öğrenebilir. Denizbank 6 Farklı Kadroda Yeni Mezun, Deneyimli Bankacı Personel Alımları Yapacak!

Denizbank açık kalan 6 farklı kadroda Türkiye genelinde tecrübesiz ve tecrübeli personel alımları yapacağını duyurdu. Bir çok ilde yapılacak olan alımlar için, yeni mezun ve tecrübeli bankacı olarak farklı detaylar bulunmaktadır. Bu kadrolarda alımlar nasıl yapılacak ve başvuru süreci nasıl işleyecek? 

<br />

<br />

Denizbank 1997 yılından beridir bankacılık alanında faaliyet göstererek, 81 il ve ilçelerde bulunan şubelerinde çiftçilerin kobilerin ve vatandaşlara finansal işlemlerinde faaliyet göstermeye devam etmekte.

<br />

Denizbank 81 il genelinde bulunan şubelerinde 6 farklı kadroda yeni mezun deneyimli personel ihtiyaçları bulunmakta.

<br />

YENİ MEZUN BANKACI ALIMI;

<br />

Telefonda Satış Temsilcisi alımlarında adayların yeni mezun olmaları yeterli olacaktır. Diğer yeni mezun alımları şöyle; Mobil Satış Temsilcisi kadrolarında çok sayıda personel alımları yapılacağı açıklandı.

<br />

TECRÜBELİ BANKACI ALIMLARI;

<br />

Bankacılık alanlarında iş tecrübesi olan adayların başvuru yapabileceği kadrolar şu şekilde: Müşteri Bağlılığı ve Aktivasyon Asistanı/Uzman Yardımcısı, Bankacılık Hizmetleri Temisilcisi / Kınıkova, Kredi Kartları Portföy Yönetimi Yönetmen/Yetkili Bu kadrolarda alımlar nasıl yapılacak ve başvuru süreci nasıl işleyecek?

<br />

BAŞVURU SÜRECİ;

<br />

Başvuru yapan tecrübeli adayların Genel müdürlük, şirket, bölge ve şube yöneticileri ile görüşme yapılacak mülakata davet edilecekler. Tecrübesiz adayların alımlarda yazılı sınav ve grup çalışması yapılarak 2 aşamalı seçim aşamasından geçebileceklerdir.

<br />

İlanlara erişmek için <a href="http://kariyer.denizbank.com/career">TIKLAYINIZ</a>

<br />

<br />

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.