ÇOMÜ Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Seksenyedi Sözleşmeli Sağlık Personeli Alım İlanı Başvuru Sonuçları

ÇOMÜ Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Seksenyedi Sözleşmeli Sağlık Personeli Alım İlanı Başvuru Sonuçları

ÇOMÜ sağlık personeli alım ilanı yayınlandı. Çanakkale 18 Mart Üniversitesi çoğunluğu hemşire olmak üzere toplam 87 sözleşmeli sağlık personeli istihdam edecek. Başvurular 10-19 Nisan 2020 tarihleri arasında internet ortamında alınacak. Adayların yapması gerekenleri haberimizde bulabilirsiniz.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğinde istihdam edilmek üzere toplam 87 Sözleşmeli Personel (4/B) alınacaktır. ÇOMÜ sağlık personeli alımı için başvurular elektronik ortamda alınacaktır. Başvuru sonunda yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmayacaktır.<br />

<br />

<strong>10 Nisan 2020 tarihli ve 31095 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan ilan ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi uyarınca ASİL olarak yerleştirilmeye hak kazananlar ile ilan edilen pozisyon sayısı kadar YEDEK listesi aşağıya çıkarılmıştır.<br />

</strong><br />

ASİL olarak yerleşmeye hak kazananlar 27 Nisan tarihinden 30 Nisan 2020 tarihi Perşembe günü mesai bitimine kadar aşağıda belirtilen belgeleri doldurarak/hazırlayarak Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı’na ŞAHSEN müracaat edeceklerdir. Belirtilen süre içinde başvuru yapmayanlar hakkından feragat etmiş kabul edilecektir.

<br />

<strong><a href="http://personel.comu.edu.tr/arsiv/duyurular/4-b-sozlesmeli-personel-basvuru-sonuclari-r215.html">SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ</a></strong>

<br />

Yerleştirilmeye hak kazanan adaylardan Sağlık Bakanlığı, Üniversite Hastaneleri ve özel sektör sağlık kuruluşlarında fiilen sağlık personeli olarak çalışanlar COVİD-19 pandemisi ile topyekün mücadele kapsamında sağlık kurum/kuruluşlarında aksamaya sebebiyet vermemek için görev yaptıkları sağlık kurumu yöneticilerinden alacakları “İlgilinin görevinden ayrılması halinde sağlık hizmetinde aksama olmayacaktır.” yazılı onaylı belgeyi ibraz etmeleri halinde hemen göreve başlatılabilecektir.

<br />

Yerleştirilmeye hak kazanan adaylardan Bir Sağlık Kuruluşunda Halen Çalışmakta olanların (pandemi nedeniyle görevinden ayrılamayacak olanlar) ve/veya Hakkından Feragat Etmek isteyenlerin başvuru süresi içerisinde Form-1 nolu dilekçeyi doldurup teslim etmeleri gerekmektedir. (Form-1 Nolu Dilekçe)

<br />

ASİL olarak hak kazanıp süresi içinde çeşitli nedenlerle başvuru yapmayan/yapamayan adayların yerine yukarıda belirtilen YEDEK adaylardan KPSS puan sırasıyla alınacaktır.

<br />

Süreci içerisinde başvuru yapan adayların göreve başlama tarihi 04 Mayıs 2020‘dir.

<br />

İşbu duyuru/ilan tebliğ mahiyetinde olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

<br />

<strong>TESLİM EDİLMESİ GEREKEN BELGELER<br />

</strong><br />

6 Adet Vesikalık Fotoğraf (Son altı ay içinde çekilen)<br />

<br />

Diploma / Mezuniyet Belgesi (Aslı ya da E-Devlet üzerinden yeni tarihli alacakları belge)<br />

<br />

2018 KPSS (B) Grubu Sonuç Belgesi<br />

<br />

Başvurulan Pozisyonun Şartlarında İstenilen Belgelerin Asılları. (Sertifika/Çalışma Belgesi/Hizmet Dökümü/Cihaz Kullanım Belgesi)<br />

<br />

Sağlık Raporu (Tek Hekim Raporu)<br />

<br />

(Pandemi süreci bitiminde kişilerden Tam Teşekküllü Devlet Hastanesi ya da Üniversite Hastanesinden alınacak Sağlık Kurulu Raporu)

<br />

Nüfus Cüzdanı (Aslı ve Fotokopisi)<br />

<br />

Erkek Adaylar İçin Askerlik Durum Belgesi (E-Devlet üzerinden yeni tarihli alacakları belge)<br />

<br />

Adli Sicil Kaydı Belgesi. (E-Devlet üzerinden yeni tarihli alacakları belge)<br />

<br />

Sigortalı Hizmet Dökümü (E-Devlet üzerinden yeni tarihli alacakları Meslek Kodunu gösterir detaylı SGK Hizmet Dökümü)<br />

<br />

Ziraat Bankası Çanakkale Merkez Şubesinde geçici olarak hizmet veren Onsekiz Mart Şubesinden “Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İdari Personeli Maaş Hesabı” açtırılarak İBAN Numarasının teslim edilmesi.

<br>

<br>

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.