112 Çağrı Merkezleri Personel Alımı Ne Zaman? Çağrı Merkezine (Yeni) 1500 Personel Alımı 2021!

112 Çağrı Merkezleri Personel Alımı Ne Zaman? Çağrı Merkezine (Yeni) 1500 Personel Alımı 2021!

Bakan Soylu 112 çağrı merkezine personel alımı yapacağını açıkladı. Son dönemlerde iş pozisyonda artış gözlenen çağrı merkezi ilanı için; 1500 alımın yapılacağı ilanla ilgili olarak hastalıklarına deva arayanlara bir telefon kadar uzakta olan 112 Acil Çağrı Merkezlerine yapılacak personel alımı ile alakalı ayrıntılar araştırılmaya başlandı. 112 Çağrı Merkezleri personel alımı ne zaman? İşte, detaylar...

112 Acil çağrı merkezi pesonel alımları için geri sayım başladı. Yapılan açıklamalar doğrultusunda ilana yakın zamanda çıkması bekleniyor. İlanın yayınlanmasını bekleyen adaylar bir an önce alımların yapılmasını talep ediyor. Son dönemlerde artan personel alımları sonrası 112 çağrı merkezi alım ilanı içinde beklentiler arttı. 2021 personel alımına ilişkin alımlarda gelişmeler haberimizde yer alacak.

(Yeni) Her türlü kaza, yangın vs. gibi acil durumlarda 112 Acil Çağrı Merkezi aranmaktadır. Hemen her gün bir çok acil vaka çağrısı alan 112 Acil Çağrı Merkezlerine binlerce personel istihdamı sağlanacağı müjdesi verildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun ifade ettiği personel alımı haberi sonrası gözler başvuru tarihlerine çevrildi. 112 Çağrı Merkezlerine yapılacak 1500 çağrı merkezi personeli alımı ne zaman? Başvuru tarihi ne zaman ve hangi illere alım yapılacak? haberimiz içeriğinde.

Bakan Soylu'nun çağrı merkezi alımı ile ilgili açıklaması;

Karabük 112 Acil Çağrı Merkezi'nin tanıtım toplantısına katılan Soylu, gazetecilere yaptığı açıklamada (merkezde emniyet, jandarma, sağlık, orman, itfaiye) diğer acil çağrı merkezlerine gelen çağrıların karşılanacağını söyledi.

Bakan Soylu, 112 Acil Çağrı Merkezlerine 1500 eleman alımı yapacaklarını belirterek, "Bunun 800'ünü Acil Çağrı bölümünü bitiren kardeşlerimizden alacağız. Mart ayında ilk önce KPSS puanları belirlendi, şimdi mülakatları yapılacak. İnşallah mayıs sonu, haziran başı itibarıyla başlatacağız. Eğitimlere alacağız ve devreye gireceğiz." dedi.

Hedeflerinin 81 vilayette "112" numarası adı altında tüm acil çağrıları toplamak olduğunu vurgulayan Soylu, "Bugün 70'inci vilayetimizi Karabük'te 112 numarası adı altında tüm acil çağrılar için hizmete alıyoruz, hayırlı olur inşallah. Allah nasip ederse haziran sonunda vatandaşımız 112'yi çevirdiğinde tüm acil çağrılara ulaşabilecek sistemi oluşturacağız, gayretimiz bu noktadadır." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.