Tarım Kredi Markette aldıkça aldıran indirimler devam ediyor… Peynirin fiyatını duyan, marketlere koşuyor!

Tarım Kredi Markette aldıkça aldıran indirimler devam ediyor… Peynirin fiyatını duyan, marketlere koşuyor!

Tarım Kredi Marketlerin Nisan ayı itibarıyla başlayan indirim günleri hız kesmeden devam ediyor. Müşterilerin merakla beklediği bu indirimlere hangi ürünler dahil olacak? Detaylar haberimizde…

Nisan ayının ilk günlerinde Tarım Kredi Marketlerde başlayan indirimlere dair araştırmalar sürerken, müşteriler uygun fiyata market alışverişi yapmak için merakla bu günleri bekliyor. 5 Nisan 2024 tarihinde başlayarak 26 Nisan 2024 tarihine kadar devam etmesi beklenen bu indirimlerin hangi ürünleri kapsadığı merak ediliyor.

Aldıkça aldıran kampanyası ile birlikte Tarsüt markasına ait olan peynirin özel fiyatı raflarda yerini almış durumda. Tarsüt peynir indirimli fiyatı ile müşterilerin beğenisine sunuldu. Tarım Kredi Marketler indirimli ürünlere dair bildirilerini sosyal medya hesapları üzerinden aktif olarak güncellemeye devam ediyor.

Tarım Kredi Marketler en uygun fiyatlı peynir!

Tarım Kredi Marketlerin 5 Nisan 2024 tarihinde başlayarak 26 Nisan 2024 tarihine kadar devam etmesi beklenen aldıkça aldıran indirim kampanyası sürecinde, indirime giren ürünler marketler tarafından paylaşılmaya devam ediyor. Tarsüt markasına ait olan peynir 600 gramı 115 TL fiyat etiketi ile raflarda yerini almış durumda. Söz konusu indirimler devam ederken Tarım Kredi Marketler Tarsüt markasına ait olan peynirin indirimi ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden şu açıklamaları yaptı:

“Tarım Kredi Kooperatif Market’te aldıkça aldıran ürünler var. Peynir çeşitlerimizde yapılan indirimlerden faydalanmak için, 5 ve 26 Nisan 2024 tarihleri arasında siz değerli müşterilerimizi mağazalarımıza bekliyoruz.” İfadesine yer verildi.

Tarım Kredi Kooperatif Marketler Güncel İndirim 2024

26 Nisan 2024 tarihine kadar devam etmesi beklenen aldıkça aldıran kampanyası kapsamındaki indirimler hız kesmeden devam ediyor. Bu indirimlerin detayları sosyal medya hesabından müşterilere aktarılıyor. Aynı zamanda Nisan ayı içerisinde diğer ürünlerde yapılması beklenen indirimler için müşteriler beklemede. İndirim haberlerine ulaşmak için araştırmalara devam ediliyor. Tarım Kredi Marketlerin düzenli olarak paylaşım yaptığı hesabı takip ederek sizde indirimlerden her dakika haberdar olabilirsiniz.