İş arayanlar dikkat! Üniversiteler yeni akademisyenler arıyor!

İş arayanlar dikkat! Üniversiteler yeni akademisyenler arıyor!

Üç farklı üniversite, çeşitli akademik pozisyonlara toplamda 62 yeni akademisyen alacak. Alanya Üniversitesi, Fenerbahçe Üniversitesi ve Özyeğin Üniversitesi, akademik kadrolarını güçlendirmek için başvuruları kabul edecek.

Son haberlere göre, üniversiteler farklı fakülte ve bölümlerine toplamda 62 akademisyen alacak. Alanya Üniversitesi, Fenerbahçe Üniversitesi ve Özyeğin Üniversitesi, akademik kadrolarını güçlendirmek ve yeni araştırmacıları bünyelerine katmak için ilanlarını yayımlıyor.

Alanya Üniversitesi'nde 20 Yeni Akademisyen

Alanya Üniversitesi, 5 profesör, 9 doktor öğretim üyesi, 3 öğretim görevlisi ve 3 araştırma görevlisi alacak. Başvurular 8 Mayıs'a kadar devam edecek ve sonuçlar üniversitenin resmi web sitesinden duyurulacak.

Fenerbahçe Üniversitesi'nde 17 Yeni Akademisyen

Fenerbahçe Üniversitesi, 2 profesör, 7 doktor öğretim üyesi ve 8 araştırma görevlisi alacak. Başvurular [email protected] adresine e-posta yoluyla yapılacak.

Özyeğin Üniversitesi'nde 25 Yeni Akademisyen

Özyeğin Üniversitesi, çeşitli fakülte ve bölümlerine 3 profesör, 2 doçent, 1 doktor öğretim üyesi, 10 öğretim görevlisi ve 9 araştırma görevlisi alacak. Başvurular e-posta yoluyla [email protected] adresine yapılacak ve sonuçlar üniversitenin web sitesinden duyurulacak.

Bu akademik kadro ilanları, akademisyen adaylarının kariyerlerinde yeni bir döneme adım atmaları için önemli bir fırsat sunuyor. Başvuru tarihlerini takip etmeyi unutmayın ve hayalinizdeki üniversitede yeni bir başlangıç yapma şansını kaçırmayın!