Hakkari'de Piknikçiler Gözlerine İnanamadı
Yayınlanma:
Güncelleme:
Daha çok terör olayları ile hafızalarda yer edinen Hakkari Çukurcada bu sefer eğlenceli bir video geldi. Piknik yapmak için 49 Nolu sınır taşı bölgesine giden vatandaşlar domuz sürüsünü görüntüledikleri sırada sonradan farkettikleri ayının onlara doğru gelmesi heyecan dolu anlar yaşamalarına sebep oldu.
Yedi bölgesi ayrı doğa güzellikleri barındıran Türkiye'de yaban hayatı oldukça hareketli özellikle ayı, domuz ve av hayvanlarının olduğu ülkemizde yaban hayatı piknik yapanların kamerasına yansıdı.
Hakkari’nin Çukurca ilçesinde pikniğe giden vatandaşlar, yaban domuzu sürüsünü görüntülerken bir ayının da kendilerine doğru gelmesiyle heyecanlı dakikalar yaşadılar. Kaçışan domuz sürüsünü görüntüleyen ilçe sakinleri, kendilerini görüp ağaçlık alandan aşağı inen bir ayı ile karşılaştılar.
Ekonomi
Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz