Genç kalmak istiyorum diyenler buraya! Yoğurdun içine en az bir tatlı kaşığı koyduğunuzda bile, etkisine inanamayacaksınız…

Genç kalmak istiyorum diyenler buraya! Yoğurdun içine en az bir tatlı kaşığı koyduğunuzda bile, etkisine inanamayacaksınız…

Kış aylarında soğuk nedeniyle cildiniz dış etkenlere karşı daha savunmasız hale gelir. Bu nedenle bitkinin nemli ve neme doygun tutulması önemlidir. Cilt tipinize göre uyarlanmış nemlendirici kremlerin yeterli olmadığını düşünüyorsanız, işte....

Evde bulunan malzemelerle hazırlayacağınız doğal nemlendirici maske ile cildinize gençlik aşılayabilir ve hızlı yaşlanmanın önüne geçebilirsiniz…

Cildimi genç tutmak için ne yapmalıyım?

Genç, canlı ve kusursuz bir cilt her kadının hayalidir. Ancak özellikle kışın cildiniz soğuktan dolayı tonunu hızla kaybeder. Nemini kaybeden cilt kurur. Kuru cilt dış etkenlere karşı daha savunmasız hale gelir; cildiniz kırışabilir. Bu nedenle nemi vücudunuzda saklamanız gerekir.

Evinizde bulunan malzemelerle ucuz gençleştirici bir maske hazırlayabilirsiniz. Düzenli olarak uygulanan bu maske, cildi neme doyurur, özellikle cildin alt katmanlarına daha hızlı nüfuz eder ve hücre yenilenmesini destekler.

Kış soğuduğunda cildimiz genellikle ortaya çıkan hava koşullarının yükünü taşır. Korkmayın, çünkü doğa bize kış sıkıntılarıyla mücadele etmemiz için tatlı bir ikram verdi. Ballı yüz maskesi. Doğal iyiliklerle dolu bu maske, soğuk aylarda cildinizi yumuşak, esnek ve esnek tutmanın etkili bir yoludur.

Evde bulunan malzemeler ile doğal çözüm

Doğal bir nemlendirici olan bal özellikleriyle ünlüdür cilde uygulandığında cildi çeker ve nemlendirir, kuruluğu ve dehidrasyonu önler. Ek olarak balın antibakteriyel özellikleri vardır ve bu da onu kış aylarında tahriş olmuş cildi yatıştırmak için ideal bir bileşen haline getirir.

Bal maskenizi evde oluşturmak için yüksek kaliteyle başlayın; Maksimum için tercihen ham ve organik. İki yemek kaşığı balı bir yemek kaşığı badem veya badem yağı gibi besleyici taşıyıcı yağla karıştırın. Bu yağlar ekstra bir nemlendirme katmanı sağlar ve soğuk ve kuru havalarda tehlikeye girebilecek cildin doğal lipit bariyerinin yenilenmesine yardımcı olur.

İki yemek kaşığı balı bir yemek kaşığı badem veya badem yağı gibi besleyici taşıyıcı yağla karıştırın. Bu yağlar ekstra bir nemlendirme katmanı sağlar ve soğuk ve kuru havalarda tehlikeye girebilecek cildin doğal lipit bariyerinin onarılmasına yardımcı olur.

Daha fazla beslenme için karışıma bir çay kaşığı yoğurt eklemeyi düşünün. Yoğurt, ciltteki ölü hücreleri temizleyen ve daha parlak bir görünüm ortaya çıkaran laktik asit içerir.

Bal ve yoğurdun birleşimi, ciltte pürüzsüzce kayan lüks bir his yaratır. Maskeyi uygulamadan önce kirden arındırmak için yüzünüzü temizleyin. eşit bir uygulama sağlamak için bal maskesini cildinize nazikçe masaj yapın. Daha fazlası için karışıma bir çay kaşığı doğal yoğurt eklemeyi düşünün. Eşit bir uygulama sağlamak için bal maskesini cildinize nazikçe masaj yapın.