Erdoğan, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ile görüşecek
Yayınlanma:
Güncelleme:
Memura ek zam için Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek. Toplantının saat 16:00'da başlaması bekleniyor.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı; Bakan Vedat Bilgin, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci'nin saat 16.00’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşeceğini açıkladı. Görüşmede, memurlara ek zam talebinin de gündeme gelmesi bekleniyor.
Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Vedat Bilgin, Memur-Sen Genel Başkanı Sayın Ali Yalçın ve Kamu-Sen Genel Başkanı Sayın Önder Kahveci ile birlikte saat 16.00’da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ziyaretinde bulunacaktır" denildi.
Ekonomi
Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz