Çinli otomobil devi, Ekim ayında Türkiye’ye giriş yapıyor

Çinli otomobil devi, Ekim ayında Türkiye’ye giriş yapıyor
Son yıllarda Çinli otomobil üreticileri, piyasada yer alarak dikkat çekiyor. Özellikle Türkiye gibi ülkelerde pahalılığın fazla olmasıyla talep görüyor. Bir yeni üretici de Ekim ayında ülkemize giriş yapacak…

Geçmiş dönemlere bakıldığında Çinli otomobil şirketleri pazarda rekabet edemiyordu. Kalite farkından dolayı tüketiciler Avrupa menşeli ürünleri daha çok tercih ediyordu. Fakat artan maliyetler ve pahalı hale gelen araçlar Çinli arabaları öne çıkardı.

Çinli üreticiler ise yıllar içinde kalite farkını kapatarak diğer otomobil üreticilerine yetişti. Türkiye gibi gelişmekte olan ülkelerde bir pazar oluşturan Çinli üreticiler, yeni araçlarını getirmeye başladı. Son olarak DFSK Motor, Ekim ayında pazara giriş yapacak.

DFSK Motor, yeni araçlarla geliyor

20 yıllık bir geçmişe sahip olan DFSK, bu zamana kadar 5 milyonun üzerinde araç üretip satışını gerçekleştirdi. Ayrıca 70’den fazla ülkeye satış yapan bir marka olarak öne çıkıyor. Son yıllarda ise daha fazla atağa kalkan şirket, sektörde kendinen söz ettirmeyi başardı.

DFSK’nın Türkiye temsilcisi ise tanıdık bir isim oldu. Hakan Şahsuvaroğlu ve Yunus Şahsuvaroğlu, DFSK’nın yeni araçlarını getirecek. SHS Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Şahsuvaroğlu,

Türkiye pazarına ilk defa 10 farklı ürün gamı ile güçlü bir şekilde giriş yaptı. Marka olacaklarını ve önümüzdeki yıl ise ürün çeşitliliğini yeni mild-hibrit-plug-in hibrit SUV ve sedan modelleriyle 13 adede çıkaracak.

Markanın şirketimiz çatısı altında yeniden Türkiye'ye gelişiyle birlikte büyük bir heyecan içindeyiz. Dayanıklılık, verimlilik ve ulaşılabilir fiyat avantajıyla bu segmentlerdeki rekabete farklı bir soluk getireceğiz.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz