Canan Karatay, “kolejenin tozu, tableti olmaz! Sağlıklı pırıl pırıl cilt için bol bol bunlardan tükendi” dedi

Canan Karatay, “kolejenin tozu, tableti olmaz! Sağlıklı pırıl pırıl cilt için bol bol bunlardan tükendi” dedi

Sağlıklı bir cilt için kolajen önemine değinen Prof. Dr. Canan Karatay, kolejenin tozu, tableti olmaz diyerek, kolej içeren besinler tüketen kişilerde cilt sorunu olmaz dedi. İşte sizlerle cildinizi pırıl pırıl cilt için tüketilmesi gereken o besinler....

Yapmış olduğu her açıklamasıyla gündem olan, Prof. Dr. Canan Karatay, kolajen ile ilgili dikkat çekici bilgileri paylaştı. Karatay, “Kolajen doğal yolla nasıl alınır? En sağlıklı kolejen deposu besin kaynağı nedir?” gibi sorulara yanıt vererek, çöken cilt için kolajen deposu besinleri açıkladı.

Canan Karatay gençlere seslendi!

Genç bir cilde sahip olmak için kolajen tabletlerine ilginin artmasına dikkat çeken Karatay, kolajenle ilgili şu bilgileri aktardı;

Doğal beslenmeye, egzersize, spora ilginin arttığını belirten Karatay aynı artışın estetiğe, kolajene olduğuna dikkat çekti. 18-25 yaş arası gençlerin bile estetik olduğunu hatta kolajen tabletleri aldığını dile getiren Karatay, “Gençler reklamlara uymasınlar, çevreyi dinlemesinler” Dedi.

Uzman isim, “Kolej için kelle paça çok önemli” dedi!

Yapmış olduğu her açıklamasıyla gündem olan, Prof. Dr. Canan Karatay, son yapmış olduğu açıklamasıyla tüm dikkatleri çekti.

Canan Karatay, “Kolajen, proteindir. Bunun tozu, tableti olmaz. Kolajen tableti diyorlar ya yağ olmazsa kolajenin faydası yok. Kolajen için kelle paça çok önemli. Kelle paçada kemik suyu var. Kemik suyunda ise 84 mineral bulunmakta. Kemik suyunun proteini ise kolajendir” diyerek, “Yediğimiz kırmızı et de kolajendir. Kolejeni bambaşka bir şeymiş gibi sunuyorlar’ dedi.

Sağlıklı bir cilt için kolajen önemine değinen Prof. Dr. Canan Karatay, kolejenin tozu, tableti olmaz diyerek, “Kolajen tableti satılıyor alıyorsunuz, Canan Karatay, ‘Kırmızı et yiyin, kelle paça için” dediği zaman yer yerinden oynuyor. Hayvansal yağ yemezseniz eğer cildiniz düzelmez.

Yumurtanın sarısında çok fazla kolajen olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Canan Karatay, “Yağ ile birlikte yenecek. Yağ ile birlikte yemezseniz vücuda girmez” dedi.