Bakan Koca'dan Kademeli Normalleşme Sinyali
Yayınlanma:
Güncelleme:
Kamuajans.com - Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, korona vakalarının düşüşe geçmesiyle ilgili çizdiği takvimin ardından, planlamalar hazırlanmaya başlandı.
Türkiye'de görülen koronavirüs vakalarının ardından açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 7 hafta sonra vaka düşüşlerinin yaşanabileceğini bildirdi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, korona vakalarının pik notkasına ulaştıktan sonra düşüşe geçmesiyle ilgili çizdiği takvimin ardından ise planlamaların yapıldığı öğrenildi.
'KADEMELİ NORMALLEŞME'
Bu planlamalar arasında, herhangi bir dalgalanma olmaz ise Ramazan Bayramı'ndan sonra kademeli olarak esnemenin gündeme getirilebileceği, haziran ayı başında ise her il için farklı uygulamaya gidilebileceği belirtildi.
Ekonomi
Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz