Atama Bekleyen Öğretmenleri Meydanlara Davet Etti!
Atama Bekleyen Öğretmenleri Meydanlara Davet Etti!
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in öğretmen atamalarında mülakat sistemini değiştireceğini değerlendirmenin %50 mülakat %50 KPSS puanıyla yapılacağını açıklamasının ardından tepkiler gelmeye devam ediyor. Atama bekleyen öğretmenler sosyal medyada mülakat karşıtı paylaşımlarına devam ediyor. Atama bekleyen öğretmenlere en büyük destek sendikalardan geliyor.
Genç Eğitim Sen Sendika Başkanı Aras Ali Altıntaş X sosyal platformunda gönderi paylaşarak atama bekleyen öğretmenleri meydanlara davet etti. Sosyal medya paylaşımı;
“Mülakata olan tepkimizin daha net anlaşılması için @gencegitimsen olarak yakında alanlara ineceğiz. Tüm tarafları alana davet ediyoruz. Masalar onların meydanlar bizim.”
İlerleyen günlerde Ankara Ulus’ta mülakat karşıtı etkinlik yapılacağı tahmin ediliyor.
Kamuajans.com / Özel Haber
Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz