Apple,iPhone 16'daki MagSafe özelliğinde küçük bir değişiklik yapacak…

Apple,iPhone 16'daki MagSafe özelliğinde küçük bir değişiklik yapacak…

iPhone 16 serisine ait yeni maket görüntüler paylaşıldı. Bu görseller Apple'ın bu yılın sonlarında MagSafe kullanmaya başlayacağını gösteriyor. Birçok iphone kullanıcısı bu değişimi merakla bekliyor…

Iphone 16 üzerinde yapılacak değişiklik detayları

İşte, Amerikalı teknoloji devi Apple'ın eylül ayında tanıtacağı iPhone 16 serisiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Fransa merkezli kasa üreticisi ShopSystem'in elinde iPhone 16 serisine ait olduğunu söylediği dört modelin görselleri var. Bu görüntülerde dikkat çekici bir detay var.

Apple, piyasaya sürdüğü iPhone'larda MagSafe adı verilen kablosuz şarj teknolojisini kullanıyor. Apple'ın bu yıl daha ince MagSafe sistemlerini kullanacağını ortaya koyan paylaşılan maket görselleri apple resmi internet sayfasında yer alıyor.

Apple'ın iPhone 16 serisinde daha dar bir MagSafe kullanması son kullanıcıya hiçbir şey ifade etmeyecektir. Ancak desteklediği kılıf üreticileri, iPhone 16 serisi için üretecekleri kılıflarda bu yeni boyutlara uymak zorunda kalacak.

iPhone serisinin pek çok özelliği ortaya çıkmış olsa da MagSafe'te yapılan değişiklikler hakkında bilinenler oldukça sınırlı. Çeşitli kaynaklar, Apple'ın bu yıldan itibaren 20 W şarj desteği sunmaya başlayacağını zaten duyurdu. Bunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceği Apple Eylül ayında piyasaya sürüldüğünde netleşecek. Birçok kullanıcı merakla bu haberin detaylarını bekliyordu. Kullanıcıların İphone 16 için şimdiden sıraya geçtiği gözler önüne serilmektedir. Telefon meraklısı olanlar hele de İphone meraklıları bu telefon için birbirine girecek.