9/10 puana sahip olan oyunlar Steam’da sadece 100 TL!

9/10 puana sahip olan oyunlar Steam’da sadece 100 TL!

Steam, sunmuş olduğu bu iki oyunla oyun meraklılarına indirimli eğlence imkânı sunuyor. Slay the Spire oyununu yüzde 75 indirimle alırken, PlateUp!'ı ise yüzde 66 indirimle satın alabilirsiniz. İşte detaylar…

Steam, aksiyondan simülasyona kadar barındırmış olduğu pek çok farklı yapıma yer vermesi ile oyun meraklıları için cazip olan büyük bir mağazaya dönüştü. Ancak bu dönemde uygun fiyatlı ve kaliteli oyunlar bulmak biraz zor olabilir. Bu kapsamda Steam tarafından indirimli sunulan ve oldukça yüksek 9/10 puana sahip olan bu iki oyunu kütüphanenize eklemeniz avantajlı olabilir.

Steam’den indirimli iki güzel oyun!

Steam, PlateUp! ve Slay the Spire oyunları için iki büyük indirime start verdi. Slay the Spire’ı yüzde 75 indirimle müşterisine sunarken; PlateUp!’ı ise yüzde 66 indirimle satışa sunuyor. Aşçılık türündeki PlateUp! yalnızca 3,5 dolara satışta. Roguelike tarzında olan Slay the Spire oyunu ise 2,8 dolara kadar inmiş durumda.

PlateUp! oyununda yemekler yapıp servis edecek ve sadece bununla kalmayıp aynı zamanda restoranlarını tasarlayıp dekorasyon yapacaksınız. Yeni öğeler, beceriler ve yemeklerle mutfak zincirinizi hızla büyütmelisiniz. Bu kapsamda yanınıza yardımcılar alma imkânınız olacak ve aynı zamanda 4 kişiye kadar birlikte oynama fırsatı ile eğlenceyi dörde katlayacaksınız.

Slay the Spire oyununda ise kart ve roguelike tarzını birleştiren bir ortam kuruluyor. Rakiplerinizle beraber farklı desteler oluşturmanız ve her saldırıda bu desteleri kullanacaksınız. Spire’ı katletmek için karakterinize farklı güçler kazandırmanız gerekiyor.

Oyunların sistem gereksinimleri neler?

Plate Up! İçin;

İşlemci: Dört Çekirdekli i5 veya AMD eşdeğeri

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: Intel HD Graphics 530 veya AMD eşdeğeri

Depolama: 2 GB kullanılabilir alan olması gerekiyor.

Slay the Spire için;

İşlemci: 2.0 Ghz

Bellek: 2 GB RAM

Ekran Kartı: 1Gb Video Belleği, OpenGL 3.0+ desteği (ARB uzantıları ile 2.1 kabul edilebilir)

Depolama: 1 GB kullanılabilir alan olması gerekiyor.