Fatih Belediyesi Zabıta Alımı Başvuruları Başladı! KPSS 70 Puan ile Fatih Belediyesi 40 Zabıta Memuru Alımı 2021 İlanı!

Fatih Belediyesi Zabıta Alımı Başvuruları Başladı! KPSS 70 Puan ile Fatih Belediyesi 40 Zabıta Memuru Alımı 2021 İlanı!

Fatih Belediyesi 40 Zabıta alımı yapacağını ilan etti. Zabıta alımları, iş sahibi olmak, zabıta olmak isteyen adaylar tarafından yoğun ilgi görüyor. Fatih Belediyesi bünyesine kadın-erkek adaylardan KPSS 75 puan ile GİH sınıfı zabıta memuru alımı yapacak. Fatih zabıta memuru (personel) alımı ne zaman olacak ve başvuru şartları, tarihleri neler? haberimizde.

Fatih Belediyesi zabıta memuru alımı için yeni ilan yayınladı. Sağlık, düzen ve esenlik eksenli görevlerde canla, başla çalışan toplamda 40 zabıta alımı yapılacak ilanın başvuru şartları ve tarihleri, zabıta alımı başvurularının ne zaman sona ereceği ve tüm merak edilen ayrıntılar haberimizde...

Fatih Belediyesi 40 zabıta alımı başvuruları 26 Nisan tarihi itibariyle başlayacak. Zabıta alım başvuruları için geri sayım başlarken, zabıta memuru olmak isteyen adayların bazı şartlara haiz olmaları gerekiyor. Sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak aranan koşullardan bir tanesi. Fatih Belediyesi zabıta memuru alımı başvuru şartları ve başvuru aşamaları haberimizde.

Yeni yayınlanan ilan doğrultusunda Fatih Belediye Başkanlığı bünyesinde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla Zabıta Memuru istihdamı sağlanacaktır.

Fatih Belediyesi Zabıta Alımı Başvurusu Hangi Tarihe Başlayacak?

Başvurular 26 Mart itibariyle başladı.

Fatih Belediyesi Zabıta Alımı Başvuru Tarihler! (Başvurular Ne Zaman Sona Erecek)

Adaylar, sözlü ve uygulamalı sınava katılabilmek için;

-Adaylar, Belediyemiz İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne (Fatih Belediyesi Ana Hizmet Binası Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi No 54) 26.04.2021 gününden 30.04.2021 günü mesai bitimine kadar (mesai günlerinde saat 09.30-16.00 arasında) şahsen başvuruda bulunabilecek olup boy ve kilo ölçümü sonrası geçerli şartlara sahip adaylar istenilen belgeler ile birlikte müracaatlarını tamamlayabileceklerdir.

-Başvurular şahsen yapılacaktır. Posta ile veya diğer şekillerde yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

-Eksik bilgi ve belgelerle ya da nitelikleri uygun olmadığı halde yapılan başvurular belediyemizce değerlendirmeye alınmayacaktır.

Zabıta Alımı Sınav Zamanı, Yeri ve Konuları!

Sözlü ve uygulamalı sınav; Zabıta Memuru alımı için 24.05.2021 tarihinde Saat 10.00’da başlamak üzere, Fatih Belediyesi Ana Hizmet Binasında sözlü sınav ve uygulamalı sınav yapılacaktır. Sözlü ve uygulamalı sınav aynı gün içinde bitirilemez ise ertesi günlerde devam edilecektir.

Fatih Belediyesi Zabıta Alımı Başvuru (Genel-Özel) Şartları!

Belediyemize yukarıda belirtilen boş memur kadroları için yapılacak başvurularda uyulması gereken genel ve özel şartlar aşağıdadır.

Fatih Belediyesi Zabıta Alımı Başvuru Genel Şartlar!

*İlan edilen memur kadrolarına atanmak için başvuracak adayların, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinin (A) fıkrasında belirtilen aşağıdaki genel şartlara sahip olmaları gerekmektedir;

-Türk vatandaşı olmak,

-Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

-Türk Ceza Kanunu’nun 53’üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, görevi kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,

-Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

-Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak,

-İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak,

Başvuru Özel Şartlar!

- İlan edilen unvanlar için son olarak mezun olunan okul itibari ile öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak, 2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) alım yapılacak unvanın karşısında belirtilen puan türünden, asgari KPSS puanını almış olmak,

-Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak,

-657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinin (A) fıkrasında belirtilen şartların yanı sıra Belediye Zabıta Yönetmeliği’nin 13/A maddesinde yer alan özel şartlara göre zabıta memuru kadrolarına başvuru yapılabilmesi için; tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+, -) 10 kg’dan fazla fark olmamak. Boy ve kilo tespitleri belediyemizce yapılacaktır.

-Sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak.

Başvuru da Hangi Belgeler istenir!

*Başvuru sırasında; Başvuru formu Kurumumuzdan veya Belediyemizin www.fatih.bel.tr internet adresinden temin edilecek olup başvurular Fatih Belediye Başkanlığına şahsen yapılacaktır. Başvuru formuna aşağıdaki belgeler eklenecektir.

-Nüfus cüzdanı aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,

-Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-devlet üzerinden alınacak barkotlu mezuniyet belgesi, (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir.)

-Yabancı okul mezunları için denklik belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek

kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir)

- KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM’nin sitesinden alınan doğrulama barkodlu bilgisayar çıktısı,

-Erkek adayların askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,

-Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,

-Son altı ay içerisinde çekilmiş 2 adet biyometrik fotoğraf, (1 adedi forma yapıştırılacak)

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.