Canan Karatay’dan her derde deva gizli formül! Bu karışımı içen turp gibi olur…

Canan Karatay’dan her derde deva gizli formül! Bu karışımı içen turp gibi olur…

Son dönemin sağlık problemlerine yol açan en büyük nedeni beslenmede yapılan yanlışlar. Uzun süreli halsizlik yaşayanların Canan Karatay’ın hayat kurtaran formülünü mutlaka denemesi gerekiyor. İşte detaylar…

Prof. Dr. Canan Karatay’dan hayat kurtaran tavsiyeler gelmeye devam ediyor. Son dönemde zeytinyağı tüketimine teşvikte bulunan Karatay, vücuda olan faydalarını tek tek anlattı. Uzun süren halsizlik durumu yaşayanlar bunu kaçırmasın! Prof. Dr. Canan Karatay halsizliğe karşı gizli formülünü açıkladı. Bu karışımdan içen kişiler hastalık ve halsizlik yaşamıyor.

Tek bir kaşık tüketimi ile vücudunu baştan aşağı yenilemeyi sağlıyor. Doğal zeytinyağının görülen pek çok faydası var. Zeytinyağı üzerine yapılan araştırmalarda, düzenli olarak zeytinyağı tüketimi sırasında ortaya çıkan kötü kolesterolü düşürdüğü biliniyor. Ayrıca kalp damar hastalıklarının da önüne geçilmiş oluyor. Zeytinyağının bir diğer mucizesi de sindirim sistemi üzerindeki harika etkileridir.

Cildi nemlendirerek yaşlanmayı geciktiriyor!

Zeytinyağı içerisinde bulunan antioksidanlar sayesinde cildi doyasıya nemlendirir ve bu sayede yaşlanmayı geciktirmesiyle bilinir. Aynı zamanda vücuttaki iltihaplanmaları da azaltır. Prof. Dr. Canan Karatay yapmış olduğu pek çok açıklamada zeytinyağı tüketiminin cildi gençleştirdiği belirtilmektedir.

Bununla birlikte gün içinde yaşanan sık sık yorgunluk ve halsizlik durumlarından kurtulmak için zeytinyağı tüketimini artırabilirsiniz. Prof. Dr. Canan Karatay, "Diğer yağlara göre çok daha faydalı olarak bilinen bu zeytinyağının her sabah bir kaşık kadar aç karnına tüketilmesi mucize sonuçlar doğurur." dedi. Sağlıklı beslenme konusunda yapmış olduğu açıklamalarla adından sıklıkla söz ettiren Prof. Dr. Canan Karatay zeytinyağının her defasında önemine dikkat çekiyor. Zeytinyağı kullanımının yalnızca yemeklerle sınırlı kalmayıp, aynı zamanda içilerek tüketilmesi gerektiğini belirtiyor.

Zeytinyağı kalp sağlığını düzenler!

Zeytinyağı kullanımı, doymuş yağlar yerine geçtiğinde kalp sağlığını da desteklemektedir. Yüksek miktarda bulunan tekli doymamış yağ içeriği sayesinde kolesterol düzeylerini kontrol etmeye yardımcı olmaktadır. Bu durum da kalp hastalığı riskini azaltabilir. Zeytinyağındaki polifenolik bileşikler, kötü kolesterolü (LDL) düşürerek kalp ve damar sağlığını iyileştirmekte etkili olmaktadır.