Twitter Çöktü!

Twitter Çöktü!

En çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Twitter'a bir süredir giriş yapılmakta zorluk yaşanıyor. Dün geceden itibaren de Türkiye'de twittera girişlerde devam eden aksaklık Twitter kullanmak isteyenleri rahatsız ediyor. Twitter kullanıcıları, karşılarına çıkan hata uyarısı ile sorununun nedenini öğrenmeye çalışıyor ve merak ediyor.

Twitter'a giriş yapmakta sorun yaşayan kullanıcılar, Twitter'da #twitterçöktü hashtagı açtılar ve tweetlerini bu hashtag altında paylaşıyorlar. Twitter'a ne olduğu sorusuna ilişkin yetkililerden bir açıklama geldi.

Küresel çapta olabileceği tahmin edilen problemle ilgili yurt dışında da benzer sorun yaşanıyor. Twitterdaki problemin Chrome kullanıcılarında yaşanmakta, yygulamada bir sıkıntı yaşanmamaktadır. Bilgisayarlarda kullanılan tarayıcılarla alakalı bir sıkıntı olduğu yönünde bir düşünce hakim.

Twitter'dan problemle ilgili gelen kısa açıklamada ise zaman akışının yüklenmesinde sorun olduğunu ve problemin kısa sürede giderileceği açıklandı.

Twitter, kullanıcıların "tweet" olarak bilinen mesajları yayımladığı ve birbirleriyle etkileşimde bulunduğu Amerikan bir mikroblog ve sosyal ağ hizmetidir. Jack Dorsey, Noah Glass, Biz Stone, ve Evan Williams tarafından Mart 2006'da oluşturulup Temmuz 2006'da kullanıma açıldı.

Kullanıcılar, Twitter'a masaüstünde giriş yapmaya çalıştıkları sırada "Bir hata oluştu ama endişelenme gerek yok, senden kaynaklanmıyor. Tekrar deneyelim" şeklinde bi hata ile karşı karşıya kalıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.