Türkiye'yi Sarsan AIDS Tehdidi Karabük'ten Geldi
Binlerce Afrikalı öğrencinin bulunduğu Karabük bu sıralar artan HIV vakalarıyla çalkalanıyor.
Resmi açıklama henüz gelmedi ancak üniversite hocalarının da bu işin içinde olduğu iddia edildi. Sosyal medyada konuyla ilgili çeşitli spekülasyonlar dönüyor.
Bircan Yıldırım: "Karabük Üniversitesi skandalları yetmiyor gibi Afrikalılar Türk halkına nefret kusuyor. Momo isimli bir Afrikalı, Karabük Üniversitesi whatsapp grubunda Türk öğrencileri tahrik ediyor. - Lut kavmi gibi burası - Köpeğe tecavüz eden milletle dolu bu ülke” diyor."
Karabük Üniversitesi Rektörü Refik Polat: “Üniversitemizde 1300’den fazla Çadlı öğrenci var, 5000 Afrikalı öğrencimiz var. Karabük’ü Afrika’ya, Afrika’yı Karabük’e taşıyacaklar.”
Karabük Üniversitesi Rektörü Refik Polat:
— Cemil Çiçek (@avcemilcicek06) March 22, 2024
“Üniversitemizde 1300’den fazla Çadlı öğrenci var, 5000 Afrikalı öğrencimiz var. Karabük’ü Afrika’ya, Afrika’yı Karabük’e taşıyacaklar.”
Sağlık hayattaki en değerli şey. Bugün ise öğrenciler HPV ve HIV şüphesinden ötürü mesajlar… pic.twitter.com/5aeo30iIaY
Karabük Üniversitesi skandalları yetmiyor gibi Afrikalılar Türk halkına nefret kusuyor.
— Bircan Yıldırım (@BRCNYLDRMB) March 23, 2024
Momo isimli bir Afrikalı, Karabük Üniversitesi whatsapp grubunda Türk öğrencileri tahrik ediyor. - Lut kavmi gibi burası - Köpeğe tecavüz eden milletle dolu bu ülke” diyor.
Böyle alçakları… pic.twitter.com/NRsZPDhZNv
Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz