LG G7 Thinq Özellikleri Ve Fiyatı - LG 7 Liralık Telefon Kampanyası

LG G7 Thinq Özellikleri Ve Fiyatı - LG 7 Liralık Telefon Kampanyası

Kamuajans.Com – Geçmişte zirvedeki günlerini gelişen teknolojilere ayak uyduramayarak rakiplerinin çok gerisinde kalan çıkardığı telefon modelleri ile satış rekorları kıramayan LG yeni modeli ile rakipleri arasındaki rekabeti kızıştırmayı planlıyor.

Cep telefonu piyasasında amiral gemilerinin kıyasıya yarışı devam ediyor. Telefon piyasasının lider markaları Samsung, İphone, Lg ve son dönemin popüler markası huawei markası çıkardıkları yeni model telefonlar ile aradaki rekabeti arttırıcı atılımlarda bulunuyor. Bu markalar arasında son dönemde gerileme dönemine giren LG son olarak çıkardığı amiral gemisi modeli olarak lanse edilen LG G7 Thinq modeli ile piyasada rekabeti üst seviyeye çıkaracak modeli piyasaya sundu.

₺3.698,00 - ₺3.799,00 TL aralığında satılan LG G7 Thinq rakipleri arasında her ne kadar fiyat performans telefonu olmasada piyasaya her zaman yenilik getiren LG'nin en üst seviye telefonu olarak görülüyor.

LG G7 Thinq 7 TL KAMPANYASI NEDİR?

LG Türkiye, Şahane Cuma özel kampanyalarına son hızıyla devam ediyor. LG’nin 23 Kasım sabah 10.00’da başlayıp aynı gün 00.00’da sona erecek üçüncü kampanyası kapsamında LG G7 ThinQ’ yu sadece 7 TL’ den satın almak mümkün olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.