Kaza İçin Gelen Ambulansa TIR Çarptı

Kaza İçin Gelen Ambulansa TIR Çarptı

Kamuajans.Com – Rusya’da otoyolda kaza gerçekleşti. Bölgeye polis ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Yaralıları alıp hastaneye götüren bir ambulans bölgeden uzaklaştığı sırada, kontrolden çıkan bir tır ambulansa çarptı. Ambulansın yakınlarında bulunan bir polis memuru çarpmanın şiddetiyle bulunduğu yerden uzağa fırladı.

Rusya'nın Malka bölgesinde kaza ihbarı alan polis ve sağlık ekibi, kazanın olduğu bölgeye geldi. Yoğun sis ve kaygan zemin nedeniyle 2 otomobilin çarpıştığı kazada, 1 kişi hayatını kaybetmişti. Bölgede kontrolün sağlanmasından sonra ambulans hareket etmeye başladı. Tam oradan ayrılacağı sırada aşırı hızla gelen TIR şoförü, aracının hâkimiyetini kaybetti ve ambulansa çarptı. Ambulans çarpmanın etkisiyle o sırada yolda bulunan bir polis memuruna vurdu ve onu savurdu. Kazaya arkada bulunan araçlar da karıştı. 2'si polis 1'i sağlık personeli olmak üzere 3 kişi hafif yaralandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.