Kadir İnanır'ın Sağlık Durumuna İlişkin Doktorundan Son Açıklamalar

Kadir İnanır'ın Sağlık Durumuna İlişkin Doktorundan Son Açıklamalar

Kadir İnanır - Yeşilçam'ın en önemli jönleri arasında yer alan ve 100'ün üzerinde başrol oynayan yeşilçam çınarı Kadir İnanır'dan kötü haber gelmişti. Son dönemde sessizliğini koruyan ve inzivaya çekilen Kadir İnanır geçtiğimiz gün sabah saatlerinde hastaneye kaldırılmıştı.

Türk sinemasının devleri aramızdan yavaş yavaş ayrılıyor. 2018 yılının ilk kaybını yeşilçam'ın en değerli oyuncularından dev çınarı kel mahmut'u yaşar usta'sı Münir Özkul'u kaybederek yaşadık. yakalandığı amansız hastalıkla yıllardır mücadele eden ve sonunda mücadeleyi kaybeden Münir Özkul'dan sonra bir haberde hafızalara deli kadir olarak kazınan selvi boylum al yazmalım filmiyle bir nesilin büyüdüğü Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı.

68 yaşındaki Kadir İnanır son olarak 2017 yılında yayımlanan Ali Ekber Cevahir dizisinde Galatalı Eşref rolünü canlandırmıştı. 2015 yılında HDP heyetinin Milletvekili olarak göstermek istemesini nezaketen reddederek o zamanki seçimlerde HDP'nin barajı geçmesi konusunda açıklamaları hayranlarında hayal kırıklığınada sebep olmuştu. 

Mafya filmlerindeki racon kesmesi (ben kadir deli kadir ulen dağılın) replikleriyle ve sert bakışlarıyla hafızalara kazınan Kadir İnanır'ın bu replikleri günümüzde hala reklam filmlerinde kullanılmaktadır.

Kadir İnanır Yoğun Bakımda...

Kısa sürede ameliyat edilen İnanır'ın yoğun bakımdaki tedavisi devam ederken hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilmişti.

Usta oyuncunun hayat arkadaşı oyuncu Jülide Kural, Kadir İnanır’ın sağlık durumu hakkında ilk kez Kanal D'de yayınlanan Günaydın Türkiye programına bilgi vermişti. Kural, Kadir İnanır’ın geçirdiği operasyon sonucu hala yoğun bakımda olduğunu, kritik süreci atlattığını ve bilincinin açık olduğunu dile getirilmişti.

Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili yeni bir duyuru yapan doktoru ''Güzel haberleri sizinle paylaşmak için toplandık. Sabah Kadir Bey'le gayet net ve güzel bir konuşma yaptık. Artık kendisi yoğun bakımda değil. Ayağa da kalktı." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.